Миранда Кър: Какво правя сред тези момичета?

В момента Миранда е звездата на "Виктория Сикрет"
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Миранда Кър споделя, че е била много изненадана от желанието на компанията за бельо "Виктория Сикрет" (Victoria's Secret) да я наемат на работа. Миранда е първата австралийка, която включва договор с бранда.

Съпругата на Орландо Блум споделя:

"Спомням си първия път, когато срещнах Адриана Лима. Тя беше толкова красива! Тогава си помислих защо изобщо искат да вземат и мен? След това се срещнах с Жизел и Хайди и бях напълно объркана какво правя сред тях. Сега виждам себе си като равна на останалите."

Миранда съветва всяка жена да се чувства добре в кожата си и да се радва на това, което е, а не да желае да подражава на някой друг.

"Розата никога не може да бъде сравнявана със слънчогледа, както слънчогледът не може да бъде сравняван с розата. Всички цветя са красиви и това се отнася и са дамите. Искам да насърча жените да се гордеят със собствената си уникалност!"

Миранда Кър споделя още, че се харесва тялото си след раждането и не мисли да променя нищо по него.

Моделът се върна на модния подиум само няколко месеца след като роди първото си дете. Кър споделя, че не обича да гладува и да изтощава организма си, а да се храни здравословно и да спортува.

Все пак, беше споделила, че нейната тайна съставка е кокосовото масло, което консумира почти всеки ден.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти