Способна и красива

Миранда Кър
Снимка: Getty/Images

В последната си фотосесия и интервю за списание "Космополитан" супермоделът Миранда Кър показа, че не е просто поредното красиво лице от обложката.

30-годишната Миранда е втора в класацията на най-скъпо платените модели в света, омъжена е за един от най-популярните холивудски актьори Орландо Блум, от когото роди очарователното момченце Флин.

Неотдавна моделката навлезе и в бизнеса, създавайки серия биопродукти грижа за кожата. Нейната козметична линия "Kora" за момента се продава само в САЩ.

"Аз съм далеч по-силна, отколкото си мислят хората", сподели Миранда Кър в интервюто.

"Създадох собствена компания, в нея инвестирах собствени пари и в момента следя за всеки аспект от нейната работа", добавя тя.

Миранда отбелязва, че суровите отношения в света на моделния бизнес са я направили "дебелокожа".

"Днес животът ми е далеч по-балансиран, откогато и да било друг път. Сигурно, защото в началото на кариерата ми имаше толкова много ограничения и неща, от които трябваше да се отказвам", признава супермоделът и добавя: "Затова пък научих да се обичам".

Бракът с един от най-желаните мъже на планетата, очевидно е бонус, но Миранда заявява, че преди всичко изпитва уважение към своя съпруг.

"Нашият син Флин казва, че мама работи, а татко играе, но тъй като таткото играе на сцена, в думите му има определен смисъл", шегува се красавицата и веднага подчертава сериозно:

"Когато гледах Орландо на Бродуей в "Ромео и Жулиета", бях направо потресена. Да притежаваш такава енергия и да играеш шест дни в седмицата... Изпитвам голямо уважение към него". 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти