Запазената поза на Миранда Кър

Запазената поза на Миранда Кър
Снимка: Getty/Images

Миранда Кър работи като модел още от 13 годишна. До момента тя има 17-годишен опит като професионален модел.

От Dailymail.co.uk предполагат, че за толкова години пред фотообективите и на модния подиум Миранда е намерила своята "запазена поза", в която се чувства най-уверена.

Подобни пози имат както много от нейните колежки, така и други дами, които са непрестанно снимани. Парис Хилтън например, винаги позира пред камерите в полупрофил, като твърди, че едната страна на лицето ѝ е по-хубава и фотогенична.

Виктория Бекъм има цяла поза, в която застава – единият крак пред другия, тазът леко настрани и цялото тяло издадени леко напред. В тази поза съпругата на Дейвид изглежда още по-слаба.

Синди Крауфорд от своя страна задължително се снима с леко отворена уста, Карли Клос с повдигната вежда, а Тайра Банкс с лека, закачлива усмивка.

Е, що се отнася до Миранда Кър, тя почти винаги държи едната си ръка на косата.

И ако ви се струва, че това е просто съвпадение и на хилядите снимки, които тя има, е нормално на няколко от тях да е с ръка на косата, то редицата снимки за корици на списания доказват, че може би Кър наистина има своя запазена поза.

От друга страна това може и да е нервно движение, което издава притеснение. Виктория Бекъм бе забелязана, че винаги, когато папараците я нападат, тя държи ръката си близко до едното ухо.

Каквато и да е причината Миранда Кър да поддържа косата си с ръка, определено това не намалява по никакъв начин очарованието и красотата ѝ.

Миранда беше един от най-успешните "ангели" на луксозната марка за бельо "Victoria's Secret", но тази година тя реши, че ѝ е време да поеме по свой собствен път и не поднови договора си към компанията.

Миранда е щастливо омъжена за актьора Орландо Блум и има детенце от него.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти