Бързи разкрасителни трикове от Миранда Кър

Миранда определено е една красива жена
Снимка: Getty/Guliver

Знаменитостите, особено моделите, са свикнали да се глезят с какви ли не процедури, гримове и козметика. Или поне останалите хора си мислят така.

Миранда Кър споделя, че много често не й остава време да обърне внимание на външния си вид и й се налага да прибягва до по-нетрадиционни методи за разкрасяване.

Звездата на "Виктория Сикрет“ (Victoria's Secret) разкрива, че не й е особено лесно да се справя с майчинството и кариерата, затова разчита предимно на бързите и лесни трикове за зархубавяване, които всяка жена може да приложи в домашни условия или дори докато е на път.

Един от тях е, че може да предадете свежест на лицето, без да се налага да носите в дамсата си чанта руж, пудра и тн. Просто мацвате малко от червилото или блясъка си за устни на бузите и разнесяте с пръсти. Тайната е да сложите съвсем малко.

Друг трик е извиване на мигли с лъжица! Звучи странно, но се прави лесно и замества перфектно нуждата от специална извивачка за мигли, която не всяка дама умее да използва без проблем.

От друга страна моделът споделя, че се доверява изцяло на чистото кокосово масло, щом стане въпрос за хранителния й режим.

Миранда твърди, че именно с негова помощ е успяла да свали излишните килограми след раждането и да се върне бързо на модния подиум.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти