Звездните бебета на 2011

Звездните бебета на 2011
Снимка: netinfo

Лилия Огнянова

Годината е вече към края си и е редно да се направи малка равносметка какво ни донесе тя. За няколко от дамите на Холивуд 2011-а беше изключително щастлива година, тъй като ги дари с деца. Ето които са най-популярните жени, които родиха през тази година.

Миранда Кър
В началото на годината - на 8 януари, красавицата Кър роди син на съпруга си Орландо Блум. Това е първото дете за двойката, а само няколко месеца след това Миранда се върна на модния подиум и показа, че бременността само е разкрасила тялото й.

Пенелопе Крус
Любимата актриса на режисьора Алмодовар стана майка за първи път тази година на здраво момченце. Детето е първо за 36-годишната Круз и съпруга й Хавиер Бардем. Бебето се роди без проблеми през януари тази година. Пенелопе и Хавиер не споделят дали имат планове за още деца.

Кристина Апългейт
Актрисата се пребори с рака на гърдата, а след това грееща от щастие обяви, че ще става майка. На 27-и януари тя и годеникът й Мартин Ленобъл станаха родители на малка госпожица - Сейди Грейс.

Натали Портман
За актрисата 2011-а беше особено добра година. Тя получи Оскар за най-добра главна роля във филма "Черният лебед", а малко след това стана майка на момченце. Детето получи името Алеф, тъй като е първо за Портман и годеника й.

Пинк
Певицата стана майка за първи път на 2-и юни тази година. Дъщеря й се казва Уилоу Сейдж Харт, и е първото дете за Пинк и съпруга й Кари Харт.

Виктория Бекъм
Мечтата на Виктория да има дъщеричка най-сетне се сбъдна и след три момчета, тя роди момиченце. Таткото е повече от щастлив, а малката Харпър Севън вече е медийна звезда, въпреки че не го осъзнава.

Кейт Хъдсън
Нейното второ дете се появи на 10 юли - същата дата, на която роди и Виктория Бекъм. Момченцето е първото общо дете на Хъдсън и годеника й Матю Белами, вокал на групата Muse. Кейт има син от предишния си брак.

Джесика Алба
На 15-и август Джесика роди дъщеричка на име Хевън. Това е второ дете за 30-годишната актриса и съпругът й Кеш Уорън. Първородното им момиченце се казва Хонър Мари и е вече на три годинки.

Няколко звездни дами изненадаха всички със самата новина, че са бременни. Бионсе, Хилари Дъф, Сюзън Дауни - съпруга на актьора Робърт Дауни-Младши и Джесика Симпсън обявиха, че са бременни с първите си деца, а съпругата на Бен Афлек - Джесика Алба разкри, че очаква трето дете.

Една от най-очакваните бъдещи майки е Кейт Мидълтън. Още при обявяването на годежа й с принц Уилям и след сватбата постоянно се носеха слухове, че Кейт е бременна. Добрата новина така и не се оказа вярна и остава за 2012 г. надеждата херцогинята на Кеймбридж да обяви, че очаква кралски наследник.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти