Коя е най-секси по бански

Миранда на последното модно шоу на Виктория Сикрет
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Австралийската манекенка Миранда Кър бе обявена за най-сексапилна жена по бански за тази година.

Класацията "The sexiest swimsuit bodies of 2011" бе съставена от читателите на "Ню Йорк дейли нюз". Съпругата на Орландо Блум и един от "ангелите" на агенцията "Викториас сикретс" (Victoria`s Secret) - Миранда Кър се озова на първото място като най-съблазнителна в бански костюм. В началото на тази година Миранда стана майка, което не й попречи да изглежда още по-зашеметяващо секси.

Втора в класацията е скандално известната актриса Линдзи Лоън, която направи наскоро фотосесия за "Плейбой". През годината името й присъстваше повече в съдебните хроники на медиите, отколкото във филмовите афиши.

Трета е актрисата и модел Оливия Мун (която пък е втора в класацията на сп. "Максим" за най-сексапилната жена за тази година). Четвъртият ред от класация заема актьорът Исая Мустафа, бивш състезател на американската футболна лига. Макар да е израснал в мюсюлманско семейство, той не се стеснява да показва мускулестото си тяло.

Певицата Риана се нарежда чак на петото място, но пък според списание "Ескуайър" (Esquire) е най-сексапилната дама на планетата.

В първата десятка попаднаха още танцьорката Карина Смирноф, актьорът Тревър Донован, актрисата Лейк Бел, израелската супер манекенка Бар Рафаели и английският футболист Дейвид Бекъм.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти