Без бельо: Матю Макконъхи и жена му изненадаха всички с тази палава реклама

матю макконъхи
Снимка: Getty

Матю Макконъхи и съпругата му Камила Алвес доказаха, че са готови всичко за новото си бизнес начинание, като оголиха малко кожа. 53-годишният носител на Оскар и неговата 41-годишна зашеметяваща съпруга модел обявиха съвместна линия текила, Pantalones Organic Tequila, с пикантен промоционален видеоклип.

В духа на името на марката (от pantalones на испански - панталони) двойката суперзвезди зарязаха панталоните си и подкараха мотоциклети през голямо поле, за да промотират питието.

„Кога текилата спря да бъде текила?“, пита Матю в рекламата, а Камила се включва: „Нали? Къде е забавлението?".

След това се вижда как Матю и Камила се държат за ръце и вървят по черна пътека в полето - все още без панталони - докато завършват клипа, шегувайки се: "Моля, не стойте обути във вашите."

В отделно изявление за пускането на марката текила, двойката - които са родители на три деца - добави: „Pantalones Organic Tequila – най-доброто нещо, което сме правили с нашите панталони".

Новата колаборация на Матю и Камила не е изненада, тъй като те са практически неразделни.

Миналия месец звездата от "Интерстелар" разкри, че двамата никога не са били разделени за повече от девет дни по време на брака им, който сключиха през 2012 г.

Любовната история на двойката започва със срещата им в нощен клуб в Западен Холивуд през 2006 г.

Носителят на Оскар сподели пред People, че преди да се срещне с Камила, той е имал съмнения дали някога ще изпита „безусловна любов“.

„Имам предвид, че часовникът тиктакаше“, спомня си той. „Бях на 40 и планът ми беше да се оженя и да имам деца до тази възраст. [...] Познавах мъже, които са вземали прибързани решения, и жени, които са правили същото. Но в този момент не бях на лов“, разказва той.

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти