Супер татко: Съпругата на Матю Макконъхи показа колко грижовен баща е той

Матю Макконъхи е чаровен актьор, носител на Оскар, любимец на киноманите, прекрасен съпруг и много забавен баща. А през уикенда звездата показа, че крие неподозиран талант.

В неделя съпругата Камила Алвес Макконъхи сподели сладка снимка на грижовния татко, която разкрива как той прекарва време с двамата си синове, Ливингстън, на 10, и Леви, на 14.

На кадъра Леви наблюдава как татко му подстригва косата на Ливингстън, докато едно от кучетата на семейството ги наблюдава. 10-годишното момче изглежда леко разколебано в способностите на баща си, докато получава домашната си прическа.

„Ето това се случи…💚💛💚💛💚“, написа 41-годишната съпруга на Матю, Камила Алвес Макконъхи, като сподели поста на английски и португалски.

Третото дете на звездната двойка – дъщеря им Вида, отпразнува 13-ия си рожден ден по време на семейна почивка на Хаваите миналия месец.

Към снимките от семейния празник, които сподели в Instagram, гордата майка написа: „Как става това, хора! Времето лети… 13! Ти си моят слънчев лъч, Вида!!! Името ти обяснява всичко за теб, „живот“!“ [vida се превежда като „живот“].

Към семейната ваканция се присъедини колегата на Макконъхи от сериала „Истински детектив“ Уди Харелсън.

Моделът и майка на три деца отбеляза и рождения ден на Ливингстън в социалните мрежи преди два месеца, споделяйки снимка на сина си, който духа свещи върху торта на тема играта Minecraft.

Нищо особено… само ние…“, написа Алвес Макконъхи към снимката на сина си. „28 декември беше рожденият ден на Ливингстън!!!“

Тогава Камила добави и сантиментално пожелание към детето: "Нека сърцето ти, сине мой, запази своята простота, докато растеш в този сложен свят!! Ти ме предизвикваш и ме учиш ежедневно, за което съм ти благодарна! Каква благословия си!“, заключи тя.

Актьорът и неговата съпруга, която е модел, може да са известни и богати, но винаги са казвали колко важно е за тях децата им да имат нормално детство и да се научат да ценят всичко в живота.

матю макконъхи
Снимка: Getty

Това личи и по постовете в социалните мрежи на Камила, която споделя сладки и сантиментални моменти на семейството.

„Понякога да обичаш децата си значи да им дадеш това, което искат“, каза Матю в интервю Town & Country magazine преди 2 години. „Друг път обаче значи да си строг!“

„Заможните хора могат да дадат на децата си всичко, което поискат, но обикновено не ги даряват с това, от което имат нужда“, продължи актьорът.

Да обичаш детето си е много по-трудно, ако наистина ти пука. Да кажеш „Не“ изисква много повече енергия. Много по-лесно е да кажеш „да“.“

матю макконъхи
Снимка: Getty

Звездата се опитва да пази личния си живот далеч от светлината на прожекторите, но не крие, че бащинството е сбъдната мечта и го е накарало да се почувства „безсмъртен“.

През 2021 г. той разсъждава за стила си като родител, сравнявайки го с начина, по който самият той е възпитаван като дете.

„Опитвам се да възпитам същите ценности, които родителите ми се опитаха да възпитат в мен. Опитвам се да го постигна по различни начини“, призна тогава той, подчертавайки, че залага на дългите разговори с децата.

матю макконъхи
Снимка: Getty

Той добави, че за разлика от своите родители, с Камила „всъщност не прилагат физически наказания“, като обясни, че търсят други начини да покажат на детето, че е сгрешило.

Прочетете още:

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти