Сблъсъкът между съпругата на Матю Макконъхи и майка му: „Наричаше ме с имената на бившите му“

Съпругата на Матю Макконъхи Камила Алвес проговори за „трудните“ си отношения със свекърва си Мери Катлийн Маккейб.

41-годишният бразилски модел си припомни за началото на връзката си с Матю и как неговата майка се е отнасяла с нея в нов епизод на подкаста Biscuits & Jam на Southern Living.

Днес Камила е майка на трите деца на 53-годишния носител на Оскар, за когото е омъжена от 2012 г. Тя разкри, че когато започнала да излиза с него през 2006 г., Мери, която сега на 91, изглежда решила да я „тества“.

„Тя направи някои неща, когато за първи път се появих в живота им. Наистина ме изпитваше.“

матю макконъхи
Снимка: Getty

„Наричаше ме с имената на всичките бивши приятелки на Матю, започваше да ми говори на много развален испански, като ме унижаваше.“

След това Камила разказа за момента, който кара Мери най-накрая да я приеме като част от семейството.

Алвес си спомни как, след като си намерила работа като модел в Турция и получила допълнителен билет за първа класа и безплатен престой в хотел, тя поканила свекърва си да я придружи. „През цялото пътуване със самолета до Истанбул, тя ми разказваше всякакви истории и ми внушаваше разни неща“, продължи Камила.

матю макконъхи
Снимка: Getty

„Около третия ден я водех до стаята ѝ и тя се забърка в една ситуация, което не е моя работа да споделям. Започна да плаче, а аз си казах: „О, Боже мой! Толкова съжалявам.““

В този момент Камила решава, че е време да отстоява себе си и да се защити срещу пасивната агресия на майката на своя любим.

„Така че аз просто [се обърнах] към нея и показах моята пикантна бразилска, латиноамериканска страна.

В крайна сметка това, че Камила отвърнала на нападките, ѝ спечелило уважението на нейната свекърва. „Тя просто ме погледна и каза: „Добре. Сега си една от нас“, спомни си Камила и обясни: „Всичко, което искаше, беше аз да отвърна на удара.“

матю макконъхи
Снимка: Getty

Тя разкри, че двете жени вече се радват на страхотни, макар и невинаги идеални, отношения.

„От този ден нататък, имаме най-невероятната връзка и аз изпитвам толкова голямо уважение към нея. Тя също ме уважава много“, сподели тя и добави, че помежду им все пак „може да стане трудно понякога“.

„Винаги завършваме с добър смях и шега“, призна още Камила.

Още през 2020 г. свекървата и снахата обсъдиха сложната си връзка и как „имали нужда от малко усилия“, за да стигнат до мястото, на което са днес, в „Шоуто на Дрю Баримор“.

матю макконъхи
Снимка: Getty

Тогава самата Мери призна, че в началото на връзката на Алвес и сина ѝ двете жени са се "тествали една друга".

Всъщност не само Камила е имала драматични моменти и слбъсъци с Мери.

Известно е, че Матю не говореше с майка си в продължение на осем години. Причината е, че открил че тя предава личните им разговори в пресата. Това го кара в крайна сметка да постави „някакви граници“ с нея.

„Говорех с нея и след това изведнъж – опа – това, което съм ѝ казвал, го прочитах във вестника три дни по-късно“, сподели Матю в „Шоуто на Хауърд Стърн“ през 2020 г.

матю макконъхи
Снимка: Getty

След многократни разговори за това как трябва да уважава личния му живт, нещата се влошават, след като Мери прави телевизионна обиколка на родния дом на сина си.

Когато водещия Стърн попита Матю дали е спрял да комуникира с майка си, след като тя показва леглото, където „той е загубил девствеността си“, той обясни, че тези години са били „трудни“.

Той описа подробно осемгодишното им отчуждение и в мемоарите си от 2020 г. „Зелени светлини“.

През годините Матю прощава на майка си и тя дори живее с него, Камила и техните деца, по време на пандемията от Covid през 2020 г.

„Беше трудно в продължение на осем години, но ние преминахме през всичко и сме го оставили в миналото. Добре сме“, споделя още Макконъхи, отбелязвайки, че отношенията между семейството му и неговата майка вече не са „напрегнати“.

Матю Макконъхи, Камила Алвес и децата им през годините

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти