Копие на татко: синът на Матю Макконъхи навърши 15 с нестандартен подарък

Актьорът Матю Макконъхи и бразилският модел Камила Алвес се радват на голямо и сплотено семейство, а в редките си публични появи децата им всеки път очароват всички с уникалната прилика с красивите си родители.

В петък, в чест на 15-ия рожден ден на сина си Леви, гордите родители го приветстваха официално в Instagram. Във видео, споделено както в акаунта на Макконъхи, така и този на Алвес, двойката сподели, че след три години разговори са позволили на момчето да има собствен акаунт в социалната мрежа.

"Това ще е един от подаръците, които ще ти направим!", поясни Матю с усмивка.

Актьорът и носител на Оскар сподели, че Камила е бил нервна около рождения ден на най-големия им син и присъединяването му към Instagram.

Те обаче добавиха, че се доверяват на сина си и на общността в Instagram да проявят към тийнейджъра уважение. Освен това Матю и Камила споделиха, че нямат търпение светът да види живота от гледната точка на Леви.

 

„Той знае кой е и знае къде отива“, обясни още Макконъхи. „Мисля, че той може да се справи. Има страхотна история за разказване и споделяне. Искам да уведомя всички вас, че получавате много готин и уважителен млад мъж в лицето на Леви Макконъхи. И се надявам, че всеки ще направи всичко възможно да се отнася към него по същия начин.“

Последователите на звездната двойка веднага отбелязаха, че в свят, в който все по-малки деца си правят профили в социалните мрежи, е похвално, когато популярни личности карат детето си да постигне определена зрялост, преди да изложи живота си онлайн. 

„Щастлив съм да съм тук“ – така Леви озаглави първата публикация в акаунта си, който вече има над 130 хиляди последователи.

Първият пост на Леви представлява сладко видео, в което момчето показва любими моменти от семейни почивки, по време на сърф, сноуборд и кадри, на които поразително прилича на чаровния Матю.

Последователите на Леви веднага го приветстваха и отбелязаха колко мило родителите му са го представили в социалните мрежи. В коментарите те му пожелаха винаги да бъде така естествен и позитивен, да не обръща внимание на злобата и да се забавлява.

В миналото Макконъхи и Алвес, които са родители и на 13-годишната Вида и 10-годишния Ливингстън са споделяли кратки кадри на децата си в своите профили в Instagram, в които разкриват колко голямо внимание обръщат както на възпитанието им, така и на пълноценните моменти и забавления у дома.

Актьорът и неговата съпруга, която е модел, може да са известни и богати, но винаги са казвали колко важно е за тях децата им да имат нормално детство и да се научат да ценят всичко в живота.

Това личи и по постовете в социалните мрежи на Камила, която споделя сладки и сантиментални моменти на семейството.

„Понякога да обичаш децата си значи да им дадеш това, което искат“, каза Матю в интервю Town & Country magazine преди 2 години. „Друг път обаче значи да си строг!“

„Заможните хора могат да дадат на децата си всичко, което поискат, но обикновено не ги даряват с това, от което имат нужда“, продължи актьорът.

Да обичаш детето си е много по-трудно, ако наистина ти пука. Да кажеш „Не“ изисква много повече енергия. Много по-лесно е да кажеш „да“.“

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти