Ах, тези гени: Големият син на Матю Макконъхи е копие на баща си!

Големият син на Матю Макконъхи и Камила Алвес смая с приликата със своя баща по време на скорошна поява.

Двете по-големи деца в семейството, 14-годишният Леви и 13-годишната Вида, придружиха майка си в Париж за ревю на Стела Маккартни, част от Седмицата на модата, в понеделник.

Камила Алвес Леви Вида
Снимка: iStock

Камила Алвес Леви Вида
Снимка: iStock

Очевидно двамата са чудесно съчетание от чертите на родителите си, а наблюдатели не се забавиха да отбележат колко много Леви прилича на баща си. Освен че е наследил излъчването на прочутия си татко, момчето има и смесица от светли и тъмни кичури коса като по-младия Макконъхи.

Докато триото беше координирало цветово визиите си, тийнейджърите показаха и индивидуален стил. Леви изглеждаше стилно в спортен екип с кафяви щампи и светло яке, а Вида се появи със съчетание от блуза и пола с щампа.

До тях майка им беше заложила на бохо визия с комбинация от сако и панталон в бежово, както и шапка с периферия в същата гама, черен сутиен и обувки на ток със змийски принт.

Матю Макконъхи, Камила Алвес и децата им през годините

Предишната публична поява на семейството беше през декември 2021 г., а снимките от тогава са доказателство колко бързо лети времето. За премиерата на филма  „Ела, изпей!“ 2 присъства и най-малкото дете на двойката - Ливингстън, който вече е на 10.

Матю Макконъхи и съпругата му на премиерата на „Ела, изпей!“ 2

Напоследък всички те ни допускат по-близо до дома си - миналата седмица актьорът сподели в Instagram снимка на Леви след сърфиране. С кадъра, озаглавен „Спомени от сърф“, 53-годишният носител на „Оскар“ показа гърба на сина си, покрит с бинтове.

В Instagram профила си преди дни Алвес сподели и снимка на съпруга си, който подстригва по-малкия им син. Припомнете си тук ► Супер татко: Съпругата на Матю Макконъхи показа колко грижовен баща е той

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти