Как Матю Макконъхи разказва на децата си за ужасната си първа целувка

Всички знаем, че освен талантлив актьор и носител на Оскар, Матю Макконъхи е много отдаден съпруг и баща. Предавайки своята мъдрост на синовете си, наскоро той разкри, че им е разказал за първата си — и много неловка — целувка.

„Проведохме първите разговори за целувките“, призна 53-годишният Макконъхи по време на последния епизод на подкаста „SmartLess“ и уточни, че е споделил своята леко засрамваща история.

матю макконъхи
Снимка: Getty

„Тя се казваше Ейми. Бях много развълнуван. И тогава като в стар филм, в който устните се закачат за брекетите – точно това ми се случи."

"Потече кръв. Сблъскахме си носовете, не знаех дали да се обърна наляво или надясно, така че се изкривих, трепнах и не беше добре.“

Неудобната история искрено разсмяла момчетата на Матю, а той ги уверил: „Повярвайте ми, не е нужно да се опитвате да бъдете перфектни. Просто си дайте време.“

Макконъхи – който е баща на момчетата Леви, на 15, и Ливингстън, на 10, и 13-годишната дъщеря Вида, обясни, че в момента се намира във фаза на „преход“ от това да бъде само баща към ролята на баща и приятел.

Той отбеляза, че промяната в отношенията им е помогнала на децата му да бъдат по-искрени относно чувствата си.

Затова и си е позволил да разкрие история от времето, когато самият той е бил на техните години и е правил първи стъпки в любовта.

Според Макконъхи най-важното, което родителите трябва да правят в тийнейджърските години на децата си, е да имат достъп до тяхната уязвимост.

„Трябва да ги насърча да бъдат честни и да кажат: „Не знам къде се вписвам“, обясни още актьорът, подчертавайки, че тези разговори се случват спонтанно и са полезни за всички.

Макконъхи, който издаде детската си книга „Просто защото“ на 12 септември, винаги е бил искрен относно своите родителски техники през годините.

По време на интервю в „Let’s Talk Off Camera“ на SiriusXM през април Матю призна как обсъжда темата за секса със синовете си. Оказва се, че той им е дал същите насоки, които е получил от собствения си баща.

матю макконъхи
Снимка: Getty

„Спомням си, че баща ми говореше с мен […] и каза нещо много готино: „Ще дойде време, когато ще бъдеш интимен с жена, но тя може да те спре. Тогава не продължавай по-нататък. Кажи само: „Хей, ако се съберем отново и нещата отидат по-далеч, страхотно. Но това е всичко за сега.“

Матю обясни, че с тези думи баща му го е научил, че понякога нещата се получават, а друг път тези отношения изискват повече време. И това е едно от нещата, на които самият той учи своите синове.
 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти