Какво мисли Мартин за Старейшините: "Пак ли аз съм интригант и страхливец?"

Тази година изненадите и напрежението в "Игри на волята" продължават и изглежда ще е така до самия финал. Това се дължи до голяма степен на драматичните рокади между племената, които често объркват плановете и на най-добрите стратези.

Точно това се случи наскоро и с Мартин, който от водач в племето на Старейшините се превърна в аутсайдер сред Гладиаторите. 

Мартин може да е номиниран и да се бори за оставането си довечера, но той показа, че няма да си тръгне от шоуто без бой – и на арената, и в социалната игра.

След като се опита по всякакъв начин да си спечели поне временен съюзник в червеното племе, Мартин, без особена изненада, прие съдбата си и довечера ще се изправи срещу Мария Оряшкова в елиминационен двубой.

Тактиката на Мартин накара някои от зрителите да го признаят като един от най-умелите стратези в шоуто, докато други го смятат за интригант и двуличник. Едно обаче е сигурно – бизнесменът е сред най-опасните врагове и противници. 

Докато всички очакваме да разберем дали ще се пребори за мястото си в играта довечера, Мартин не пропусна възможност да коментира събитията в шоуто в социалните мрежи.

В Instagram сторита той сподели моменти от снощния епизод, като коментира поведението на бившето си племе в негово отсъствие:

"Айде да ги видя сега тези, които ги избутах до финала, какво ще правят, освен да плюят за мен зад гърба ми!", написа Мартин.

С изказването си той изглежда визира някои играчи от синьото племе, които играеха в коалиция с него, но сега бързат да се разграничат от поведението му и дори да намекнат, че са били сред неговите жертви в социалната игра. А ако съдим по моментите от епизода довечера, които вече видяхме снощи, изглежда точно така постъпва и самата Денислава, която беше най-близкият му човек.

"След днес и утре пак ли ще съм лицемер, интригант и страхливец номер 1 в държавата???", пита още Мартин в Instagram, публикувайки снимка от снощния съвет на Старейшините.

По време на съвета почти цялото племе гласува против Оряшкова с обяснението, че тя е тази, която се представя най-слабо на битките. Самата тя и Виктория обаче имаха по-различно мнение – че и двете ще станат жертва на коалиция от страна на мъжете и Денислава. 

Дали Мария ще успее да се върне при Старейшините и да продължи играта си по различен начин, или Мартин ще надделее и ще продължи да разбунва духовете сред участниците, предстои да разберем довечера от 20 часа по NOVA.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти