Майкъл Дъглас обвини оралните страсти

Майкъл Дъглас
Снимка: Getty/Images

Американският актьор Майкъл Дъглас, който преди три години се разболя от рак на гърлото, сподели в интервю за британския в. "Гардиън", че появата на болестта му е свързана със сексуалния му живот.

68-годишният Майкъл Дъглас, който се превъплъщава едновременно в ролята на виртуозен хомосексуален пианист и крал на ярките бижута в последния филм на Стивън Содърбърг "Зад свещника", заяви, че ракът му не е резултат от прекаляване с алкохола или прекомерно пушене, а е предизвикан от заболяване, предавано по полов път.

"Без да влизам в подробности, този много специфичен рак е предизвикан от човешкия папиломен вирус и произлиза от практикуването на кунилингус (вид орален секс).

Исках да зная дали тревогите около влизането в затвора на сина ми не са допринесли за отключването на рака, но не, в действителност той се дължи на заболяване, предавано по полов път", разкри Дъглас.

"А ако се разболеете (от този вид рак), кунилингусът е също най-доброто средство за излекуването му", допълни актьорът.

Синът на Майкълк - Камерън, излежава 10-годишна присъда затвор за притежание и трафик на наркотици.

Дъглас, който е носител на две награди "Оскар", разкри през 2010 г., че се бори с рак с химиотерапия и радиотерапия.

"Трябва да ходя редовно на контролни прегледи, сега на всеки шест месеца, но всичко е нормално от две години насам", заяви актьорът и допълни, че "този вид рак не води до рецидив в 95% от случаите". 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти