Майкъл Дъглас живее втори живот

Любовта им не стихва и след 10 години
Снимка: БГНЕС
Актьорът, който на 25 септември ще навърши 67 години напълно приключи лечението на рака на гърлото, който му бе диагностициран точно преди година. Съпругът на Катрин Зита Джоунс коментира пред американските медии, че се чувства по-добре от всякога след като е минал през всички етапи на своето възстановяване.

По време на ревюто на дизайнера Майкъл Корс на тазгодишната седмица на модата в Ню Йорк, актьорът от Wall Street заяви, че съвсем скоро ще се отдаде на заслужена ваканция заедно с цялото си семейство.

''Чувствам, че се връщам в предишния си образ на напълно здрав човек, а вече започнах да качвам и килограми след продължителната и изтощителна химиотерапия, което е насърчаващо'', допълни той пред камерите на предаването Access Hollywood.

Дъглас, изиграл една от емблематичните си роли през 1992-а във филма ''Първичен инстинкт'', в който си партнира с Шарън Стоун сподели, че медицинските резултати показват, че ракът е напълно победен, но все още продължава да ходи на контролни прегледи всеки месец.

Заедно с Катрин са женени от 11 години, като двамата са родени на една и съща дата, но с 25 години разлика във възрастта. Имат син на дъщеря, съответно на 11 и осем годишна възраст.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти