„От онази вечер не искам да прекарвам време с никоя друга“: любовта, която промени живота на Матю Макконъхи

Според стандартите в Холивуд Матю Макконъхи се радва на дълъг брак – заедно със съпругата си Камила Алвес са женени от 2012 г. Пътят му към нея обаче не е бил лесен.

Преди да срещне бразилския модел актьорът не е бил сигурен, че някога изобщо ще намери „единствената“, но не и заради липса на старание. Пред “People” носителят на „Оскар“ си спомня, че е търсил „твърде усилено“ и е трябвало за малко да отстъпи назад.

„Чакай, просто почакай. Бъди себе си. Ако тя трябва да се появи, ще се появи. И ако не го направи, няма нищо, въпреки това ти си добър човек, Макконъхи“, споделя актьорът тогавашните си мисли пред изданието.

За момента, в който вижда бъдещата си съпруга за пръв път, той разказва:

„Тя се появи и премина от дясно наляво пред очите ми в онзи клуб. Сякаш плаваше. И аз не казах: „Кой е това?“, казах: „Какво е това?“ И след това се представих.“

След запознанството им в Лос Анджелис през 2006 г. мястото в сърцето на Макконъхи е запълнено. „От онази вечер не искам да прекарвам време с никоя друга жена, определено не съм искал да спя с друга. Не съм искал да имам деца с никого другиго освен нея“, признава той за трайната си връзка с Камила. „Имаме любов, която никога не поставяме под съмнение.“

Най-добрите моменти на Матю Макконъхи и Камила Алвес под светлините на прожекторите

Двойката има три деца – Леви (роден 2008 г.), Вида (2010 г.) и Ливингстън (2012 г.). Двете по-големи от тях се раждат преди Матю и Камила да се оженят. Скоро увеличенето им семейство се превръща в повод актьорът да предложи брак на половинката си на Коледа през 2011 г.

Двамата се женят на следващата година. Синът им Леви носи халките по време на церемонията, а дъщеря им Вида разпръсква цветчета в празничната зала.

53-годишният Макконъхи и 41-годишната Алвес, която се занимава с предприемачество, филантропия и е основател на онлайн обществото “Women of Today”, споделят сходни ценности, що се отнася до отглеждането на своите деца.

Матю Макконъхи Камила Алвес
Снимка: Getty

По тази тема актьорът споделя: „Не искаме да ги изолираме прекалено много от света или от успеха, който постигнах като „Матю Макконъхи, актьор, знаменитост“. Казваме им, че славата на татко не го определя. Но татко не ли е знаменитост? Да. В същото време казваме: „Не оттам идва нашата стойност.“

Вместо това двойката възпитава децата си в съзнанието, че тяхната значимост идва от нещо по-дълбоко. „Истинската ни стойност идва от това какви се опитваме да бъдем като хора, като родители, как ви обичаме, как се обичаме... А мама и татко не са перфектни, но се опитваме да направим възможно най-доброто, което можем“, казва Макконъхи.

Най-добрите моменти на Матю Макконъхи и Камила Алвес под светлините на прожекторите

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти