Любов без граници: Робърт Де Ниро и приятелката му по-щастливи от всякога на събитие в Белия дом

Любовта витае във въздуха за Робърт де Ниро и Тифани Чен. 80-годишният актьор и 45-годишната му приятелка бяха заснети да се държат за ръце, когато пристигнаха на държавната вечеря, организирана от президента Джо Байдън и първата дама Джил Байдън в чест на японския премиер Фумио Кишида в сряда вечерта.

►"Аз съм 80-годишен баща и това е страхотно": Робърт де Ниро се просълзи, говорейки за бебето си

Де Ниро изглеждаше елегантен в класически черен смокинг, докато Чен носеше дълга до земята бяла рокля без презрамки. Върху раменете ѝ беше наметнат бежов шал, украсен с черни кантове, допълнен с черни обувки и подходящ клъч.

Срещу нормата: известните двойки, които са заедно без брак

Двойката изглеждаше наистина стилно, но най-красивите "аксесоари" бяха усмивките на лицата им. Те се държаха за ръце и се усмихваха, докато минаваха покрай фотографите. 

Де Ниро и Чен запазиха фантастичното си настроение и по време на събитието, което беше прекарано в компанията на най-добрите световни политици и бизнесмени като главния изпълнителен директор на Apple Тим Кук, администратора на НАСА Бил Нелсън и основателя на Amazon Джеф Безос.

робърт де ниро
Снимка: Getty

Луксозната вечеря в Белия дом се състоя само дни след като Де Ниро и Чен отпразнуваха първия рожден ден на своето момиченце Джия. Звездата от „Убийците на цветната луна“ разкри, че той и Чен – с която е от 2021 г. – са посрещнали рожбата си през май миналата година. До раждането на бебето те пазиха бременността в тайна.

Де Ниро направи рядък коментар за Джия по време на февруарско интервю за People и я нарече „толкова очарователно бебе“.

Де Ниро, който посрещна Джия, когато беше на 79 години, има шест други деца, най-голямото от което е дъщеря на име Дрена, на 52 години. 

Известните мъже, които станаха бащи след 60

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook ТУК, последвайте ни в Instagram ТУК, намерете ни в TikTok ТУК.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти