"Аз съм 80-годишен баща и това е страхотно": Робърт де Ниро се просълзи, говорейки за бебето си

Новородената дъщеричка на холивудската легенда Робърт де Ниро носи истинско щастие в живота му. Актьорът вече по-свободно говори за нея и за това какво означава бащинството за него на тези години.

„Аз съм 80-годишен баща и това е страхотно. Всичко, с което съм погълнат или за което се тревожа, това или онова, просто изчезва, когато я погледна“, каза той в интервю за списание AARP, докато бършеше сълзи от очите си.

Де Ниро и приятелката му Тифани Чен посрещнаха първото си дете заедно (и неговото седмо) през май. Момиченцето на щастливата двойка, наречено Джиа, направи своя телевизионен дебют през юли в CBS Mornings.

Актьорът има шест пораснали деца. Дрена, на 52 години, и Рафаел, на 47 години са от бившата му съпруга Даян Абът, а 28-годишните синове близнаци Арън и Джулиан са от бившата му приятелка Туки Смит. Той също така има син на име Елиът, на 25 години, и дъщеря Хелън, на 12 години, от бившата си съпруга Грейс Хайтауър.

Според Де Ниро, неговото малко момиченце споделя много сладка черта с по-голямата си сестра Хелън.

„Тя те гледа много мило и просто да те приема“, казва той пред AARP. „Другата ми дъщеря Хелън също беше така."

Той добавя: „Наистина е интересно. Искам да съм наоколо толкова дълго, колкото мога, за да му се насладя. Да се насладя на нея.“

Последните коментари на звездата от „Разяреният бик“ за Джиа следват похвалите, с които той обсипа партньорката си Тифани Чен, когато разказа за отглеждането на тяхното момиченце заедно.

През октомври Де Ниро каза пред The Guardian, че отглеждането на дете „не става по-лесно“, но неговата приятелка прави нещата по-лесни.

„Никога не знаеш какво ще се случи“, каза Де Ниро за това да бъдеш родител. "Изненадват те."

робърт де ниро
Снимка: cbsnews.com

„Всичко е наред. Искам да кажа, че не аз върша тежката работа“, признава Де Ниро. „Аз съм там, подкрепям приятелката си. Но тя върши работата. И имаме помощ, което е толкова важно.“

Двукратният носител на Оскар признава, че все още обича бащинството.

„Разбира се, че... [се наслаждавам] на всичко това!“ отбеляза той. „С бебе е по-различно от моето 11-годишно дете. Моите възрастни деца. Моите внуци. Всичко е различно.“

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook ТУК, последвайте ни в Instagram ТУК, намерете ни в TikTok ТУК.

 

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти