80-годишният Робърт Де Ниро за 5-месечната си дъщеря: "Стар съм, не мога да я нося"

Тежи ли да си баща на 80? Робърт Де Ниро знае отговора и не се колебае да отговори. В свое скорошно интервю за The Guardian актьорът говори за бащинството и за отглеждането на новото попълнение в семейството - 5-месечната му дъщеря.

След като преди няколко месеца изненадващо за всички се оказа, че 80-годишният Робърт Де Ниро е станал баща за седми път през април, сега той разкрива как се чувства от този факт и помага ли с отглеждането на бебето.

80-годишният актьор Робърт де Ниро призна, че не се занимава с „тежка работа“, когато става въпрос за отглеждането на 5-месечната му дъщеря Джиа Вирджиния. Което означава, че актьорът не носи дъщеря си на ръце, не участва в приспиването и средноюните ставания.

„Не става по-лесно“, каза той пред Guardian в интервю, публикувано в неделя, когато го попитаха дали е баща на седем деца. "Каквото, такова. Всичко е наред. Искам да кажа, че не вдигам тежко. Аз съм там, подкрепям приятелката си. Но тя върши работата. И имаме помощ, което е много важно“, добави де Ниро, говорейки за 45-годишната си партньорка Тифани Чен.

На въпроса на дали му харесва бащинството, звездата отговори: „Разбира се, наслаждавам се на всичко това С бебе е различно, отколкото с моето 11-годишно дете. Моите пораснали деца. Моите внуци. Всичко е различно”.

Чен и Де Ниро се запознават през 2015 г. на снимачната площадка на филма „Стажантът“ (2015), където Чен играе инструктор по тайдзи, който помага на героя на Де Ниро.

Робърт Де Ниро: факти и снимки

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти