Любимата ни блондинка на 48: Честит рожден ден на Рийз Уидърспуун!

Днес своя 48-ти рожден ден празнува любимата американска актриса Рийз Уидърспун. Тя е родена през 1976 година в Ню Орлиънс, САЩ и започва своята филмова кариера още през 1991 година.

През 2005 година става носителка на Оскар за най-добра женска роля във филма "Да преминеш границата" . Други известни филми с нейно участие са "Професия блондинка", "Секс игри", "Съперници", "Четири коледи", "Сватбен сезон", "Моето приключение в дивото", "Гореща гонка" и други.

Най-стилните моменти на Рийз Уидърспуун

Повратната точка в кариерата ѝ е комедията „Професия блондинка“ (Legally Blonde (2001), която става касов хит. Първият филм на Рийз обаче е „The Man in The Moon“ (1991). Тогава тя е едва на 16, но печели заслужено вниманието на критиците и е определена за една от-най добрите млади актриси.

Рийз Уидърспуун има над 30 филма в кариерата си, но най-голямата ѝ гордост са трите ѝ деца. Тя е истински пример за успех както в професионален, така и в личен план.

►Бивши, но сплотени: Рийз Уидърспуун се събра с Райън Филип по прекрасен повод

Един от последните ѝ проекти е сериалът на Apple TV+ “The Morning Show”. В него блондинката влиза в ролята на Брадли Джексън – амбициозен журналист, който трябва да се сработи с телевизионната водеща Алекс Леви (Дженифър Анистън).

►Дженифър Анистън и Рийз Уидърспуун – блондинки със стил

В края на 2023 г. актрисата изненадващо се разведе с втория си съпруг Джим Тот. Двойката беше женена в продължение на 11 години и има 10-годишен син на име Тенеси. 

Сладките моменти на Рийз Уидърспуун и съпруга ѝ Джим Тот под прожекторите

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook ТУК, последвайте ни в Instagram ТУК, намерете ни в TikTok ТУК.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти