Дженифър Анистън и Рийз Уидърспуун – блондинки със стил

Дженифър Анистън Рийз Уидърспуун
Снимка: Getty

Дженифър Анистън и Рийз Уидърспуун показаха как дори премиера на сериал може да се изпълни с толкова стил и блясък, че да заприлича на наградите „Оскар“!

От целувката на Дженифър Анистън с телевизионната водеща Елън Дедженърис, до размяната на комплименти и култови интервюта в любими шоу програми – новият сериал на Apple TV+ “The Morning Show” със сигурност е обграден от събития и реклама още преди да е стартирал. Вчера по време на пресконференцията и премиерата на новата продукция в Ню Йорк обаче липсваха сензационни медийни събития – двете актриси просто стояха една до друга, впечатлявайки с неповторимия си стил и излъчване.

Дженифър Анистън Рийз Уидърспуун
Снимка: Getty

Уидърспуун носеше черна рокля без презрамки на Celine със златна лента, а до нея Анистън беше заложила на изчистена класическа дълга черна рокля на Джеймс Галанос. Двете дами изглеждаха ослепяващо, а визиите им събраха всички погледи.

В сериала, който трябва да тръгне по новата платформа Apple TV+ от 1 ноември, Дженифър Анистън играе водещата Алекс Леви, а Уидърспуун е Брадли Джексън – амбициозен журналист, който иска да ѝ отнеме работата. Сюжетът без съмнение се сгъстява, но как се заплита интригата нататък, ще разберем само след два дни.

Още снимки на Дженифър Анистън и Рийз Уидърспун, които събраха всички погледи със стила си, разгледайте в галерията! >>>

 

Още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти