Бивши, но сплотени: Рийз Уидърспуун се събра с Райън Филип по прекрасен повод

Една от любимите актьорски двойки от началото на 2000-те години, Рийз Уидърспуун и Райън Филип, може да са разведени от 17 години, но не спират да доказват, че винаги са заедно и до своите деца във важните моменти.

Наскоро двамата се събраха, за да подкрепят последното постижение в кариерата на сина си Дийкън Филип.

Рийз и Райън присъстваха на партито по повод пускането на албума на Дийкън в Лос Анджелис. Той издаде своя дебютен албум, озаглавен „A New Earth“, в петък, 14 април.

19-годишният младеж явно е наследил любовта към изкуството и артистичния талант на родителите си, защото освен като музикант, вече има и малка изява като актьор. Миналата година той участва в два епизода на сериала „Never Have I Ever“.

„Страхотна нощ със семейството и приятелите, празнувайки излизането на „A New Earth“ от @deaconphillippe!!” написа 48-годишният Райън, споделейки снимки в Instagram в събота.

На празненството присъства и по-голямото дете на бившата двойка, 23-годишната Ава Филип.

През февруари Филип говори за това колко е горд като баща, разказвайки за бъдещето на Дийкън в музиката и сподели дали някое от децата му ще следва стъпките на родителите си в киното.

„Фокусът му наистина е музиката“, сподели той. „Дийкън може да се захване с актьорството в даден момент, но сега има страхотен албум, който предстои да излезе, и скоро смята да подпише със звукозаписна компания. Така че това ще бъде неговият приоритет.“

Що се отнася до Ава, Райън обясни, че тя „не е решила“ дали ще се занимава с актьорство, но не изключва такава вероятност в бъдеще: „Никога не знаеш какво ще се случи.“

Това не е първият път, когато Рийз Уидърспуун се събира с бившия си съпруг. Миналата година двамата празнуваха завършването на гимназия на Дийкън, а преди това отбелязаха заедно и 18-ия му рожден ден.

Рийз и Райън се женят през 1999 г., след като си партнират във филма „Секс игри“. Те стават родители на двете си деца, докато бракът им не се разпада окончателно през 2006 г.

Въпреки че Филип не се е женил повторно, той има дъщеря на име Кай, на 11, заедно с актрисата Алексис Нап.

рийз уидърпун
Снимка: Getty


Докато преуспява като актриса и продуцент, Уидърспуун започва връзка с колегата си Джим Тот четири години по-късно и се омъжва за него през 2011 г. Двамата имат син, Тенеси, на 10 години, но изненадващо миналия месец обявиха, че се разделят.

Рийз подаде молба за развод с 52-годишния Тот на 1 април.

рийз уидърпун
Снимка: Getty


В четвъртък, 13 април, Рийз присъства на премиерата на „The Last Thing He Told Me“ – последния сериал, на който е изпълнителен продуцент и в който главната роля е поверена на Дженифър Гарнър.

13 дами, които станаха жертва на любовното проклятие на Оскарите

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти