Рийз Уидърспуун „не е предполагала, че ще се разведе отново“: каква причина посочва актрисата за раздялата

Рийз Уидърспуун „не е предполагала, че ще се разведе отново“, но има „голяма група близки приятели“, на които да разчита през този труден период, твърдят източници на People.

На 24 март, два дни преди 12-годишнината от своята сватба, актрисата разкри, че със съпруга си Джим Тот се разделят. Двойката има 10-годишен син на име Тенеси, а Уидърспуун е майка и на две деца от първия си съпруг Райън Филипи - дъщеря Ава, на 23 г., и син Дийкън, на 19 г.

Прочетете повече тук ► Тъжна изненада: Рийз Уидърспуун се развежда

Актрисата и продуцент е посочила като причина за развод „непреодолими различия“ според съдебни документи, до които е получило достъп изданието Entertainment Tonight. Подадената от нея молба за развод в щата Тенеси е с дата 30 март, като в документите става още ясно, че двойката е подписала предбрачен договор. В молбата звездата посочва, че с Тот ще бъдат съвместни попечители на непълнолетното си дете.

„Рийз очевидно е разочарована и разстроена. Никога не си е мислила да се развежда отново“, казва източник пред изданието People. „Те обичат Тенеси и това е техният фокус. Ще продължат да бъдат родители и приятели. Няма драма.“

За отношенията между двамата анонимният им приближен си спомня: „След като се запознаха с Джим, връзката им се разви бързо. Рийз беше развълнувана от вниманието му и развълнувана да се омъжи за него“. Източникът споделя още: „Те обаче са двама много различни хора. Рийз е своенравна и съсредоточена. Въпреки че е много трудолюбив, Джим е по-спокоен.“

Сладките моменти на Рийз Уидърспуун и съпруга ѝ Джим Тот под прожекторите

„За Рийз обаче беше много трудно да стигне до този момент“, обяснява още източникът за решението на 48-годишната носителка на „Оскар“ и 52-годишният продуцент да се разведат. „И двамата заключиха, че това е правилното за тях.“

Уидърспуун и първият ѝ съпруг Филипи, сега на 48 години, започват връзката си преди да заснемат заедно филма „Секс игри“ от 1999 г. Те се женят през юни 1999 г. и обявяват раздялата си през 2006 г. Филип по-късно нарича раздялата „най-лошият момент в живота ми“.

През 2014 г. Уидърспуун признава в предаването „60 минути“ на CBS, че е имала „тежка година“ след раздялата с Филипи и е прекарала „няколко години просто в опити“ да се почувства по-добре. Тя признава още, че трудностите в личния ѝ живот по време на развода са повлияли и на кариерата ѝ.

„Не можеш наистина да си много креативен, когато чувстваш, че мозъкът ти е бъркани яйца“, отбелязва тя тогава. „Просто някак си се лутах по отношение на кариерата. Не правех неща, към които подхождах със страст... И беше наистина ясно, че публиката не реагира на нищо, в което участвах.“

Източник на People твърди, че Уидърспуун разчита на близкия си кръг от приятели, докато продължава напред след раздялата.

„Рийз има много приятелки, на които разчита. Тя винаги е имала голяма група от близки приятели. Тя разполага с много подкрепа“, споделя източникът. „Тя е положително настроена за бъдещето си.“

След като през 2023 г. с нейно участие излезе романтичната комедия „У нас или у вас“ (“Your Place Or Mine”), в която си партнира с Аштън Къчър, се надяваме скоро да гледаме Уидърспуун и в дългоочакваната трета част на „Професия блондинка“.

21 години след премиерата: как изглеждат днес героите от „Професия блондинка“

Актрисата продължава и работата си зад камера, като през изминалите месеци излязоха две заглавия, на които е продуцент – сериала по едноименната книга „Дейзи Джоунс & The Six” и риалити шоуто “My Kind of Country”, което търси кънтри таланти по целия свят.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти