Приятели на Джейда Пинкет Смит твърдят: "Крис Рок е обсебен от нея вече 30 години"

Само няколко дни след като Крис Рок избухна срещу Уил Смит и съпругата му Джейда Пинкет Смит в неговото специално комедийно шоу за Netflix, озаглавено "Chris Rock: Selective Outrage", източници, близки до Джейда, твърдят, че Рок е „обсебен“ от нея, предават от Daily Mail.

Много фенове вече осъдиха 58-годишния Рок за това, че е избрал Балтимор, родния град на Пинкет Смит, за да заснеме шоуто си, където той говори за шамара от Уил Смит по време на церемонията на наградите „Оскар“, аферата на Джейда с Август Алсина, близък приятел на сина ѝ, и много, много повече.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Variety (@variety)

Сега източник, близък до 51-годишната Пинкет Смит, разказа пред People, че Рок бил „обсебен“ от Джейда в продължение на десетилетия, добавяйки, че тя няма нищо общо с цялата драма. 

„Джейда няма никакво участие във всичко това, освен че е осмивана. Крис е обсебен от нея и това продължава вече почти 30 години“, твърди източникът. „Вижте къде избра да заснеме шоуто си за Netflix. Нейния роден град [Балтимор]. Обсебен“, добави източникът.

Комикът напада Джейда в 90-минутното си комедийното си шоу с думите: "Направих няколко шеги за нея. На кого му пука? Така е: тя започва, аз го довършвам. Това се случи, по дяволите. Никой не се заяжда с тази к*чка."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chris Rock (@chrisrock)

Източникът твърди също, че Джейда е била „шокирана от това колко пъти Крис е използвал думата „к*чка“, говорейки за нея. Тя искала да сложи край на драмата и в момента е фокусирана върху книгата си, която трябва да излезе тази година.

Измина почти една година, откакто Уил Смит, съпруг на Джейда от повече от 25 години, се качи афектиран на сцената на наградите "Оскар" и удари Рок по лицето, след като комикът се пошегува за това, че Джейда няма коса, пренебрегвайки факта, че актрисата страда от алопеция. 

Смит се извини публично на Рок и феновете си няколко пъти след инцидента, въпреки че се оттегли от членството си в Академията и му беше забранено да участва във всякакви дейности и събития на филмовата организация в продължение на 10 години.

Уил Смит и семейството му след победата на Оскарите

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти