Крис Рок отвърна на удара, шегувайки се с брака на Джейда и Уил Смит: „Тя го нарани повече, отколкото той мен“

Близо година след като беше ударен от Уил Смит по време на церемонията на наградите „Оскар“, Крис Рок за първи път коментира скандала.

Своето ново шоу, което се превърна в първото събитие на Netflix, стриймвано на живо, комикът озаглави “Chris Rock: Selective Outrage” във връзка с инцидента от края на март 2022 г.

„Уил Смит практикува избирателно възмущение“, заяви Рок в комедийното си издание и доби за шамара:

Всеки, който наистина знае, е наясно, че нямам нищо общо с тази глупост. Не съм имал никакви „заплитания“.

С тези думи Рок направи препратка към изказване на Джейда Пинкет Смит от юли 2020 г., когато актрисата разказа за „заплитане“ с певеца Август Алсина преди години, докато тя и съпругът ѝ са били временно разделени, разказват от People. По това време Джейда обясни, че с Уил в крайна сметка са успели да поправят връзката си, като заяви още: „Ние наистина успяхме да постигнем безусловна любов“.

Двойката, която е женена от 1997 г. насам, тогава посвети епизод от токшоуто на актрисата Red Table Talk, за да обсъди ситуацията.

„На всички са ни изневерявали. На всеки в тази индустрия се е случвало“, пошегува се Рок от сцената на комедийното си шоу. „Никой от нас никога не е бил интервюиран по телевизията от човека, който му е изневерил. Никой от нас... Защо, по дяволите, би направил това? Тя го нарани много повече, отколкото той мен, ясно?“

За разлика от всеобщото мнение, Уил Смит заяви в интервю с Гейл Кинг през март 2022 г., че „никога не е имало изневяра“ в брака му. „Джейда и аз говорим за всичко и никога не сме се изненадвали един друг с нещо“, категоричен бе той.

Уил и Джейда Пинкет Смит през годините

Комикът обаче заявява, че не се изживява като жертва: „Не съм жертва, милички, няма да ме видите да плача пред Опра или Гейл. Няма да го видите. Никога няма да стане.“

„Хората ме питат: „Заболя ли?“ Все още боли!“, пошегува се той за шамара, като с жестове посочи разликата в размерите на Смит в сравнение със своите.

По-нататък в шоуто си Рок казва, че „не е направил нищо“ на Смит преди по време на Оскарите през 2016 г. да спомене бойкота на Джейда срещу липсата на чернокожи актьори сред номинираните и призива ѝ към комика да не бъде домакин на церемонията. Като водещ на събитието през въпросната година Рок се подигра на Джейда, като каза, че тя не може да бойкотира нещо, за което не е била поканена.

„Направих си няколко шеги с нея. На кого му пука? Така стоят нещата: тя започва, аз го завършвам“, заяви Рок. „Ето какво се случи, по дяволите. Никой не се заяждаше с тази ку*ка. Тя започна с тази глупост. Никой не се заяждаше с нея.“

Комикът призна, че не е отреагирал физически на шамара от Уил Смит, „защото така съм отгледан“.

Той добави: „Знаете ли на какво ме научиха моите родители? Не се бий пред бели хора.“ След това изказване Рок пусна микрофона си и получи овации преди да излезе от сцената.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти