Блестяща като диамант: коя е руската любов на Том Круз?

В ролята си на висококвалифициран оперативен агент в екшъна “Мисията Невъзможна: Режим Фантом” Том Круз си послужи със сложна технологична хитрост, за да проникне в строго охраняван архив на Кремъл. В реалния живот на холивудската звезда обаче не са нужни бойни трикове и джаджи, за да влезе в кръга на руската интелигенция.

61-годишният актьор беше забелязан да си прекарва приятно на парти в Мейфеър в Лондон в компанията на светската личност Елсина Хайрова.

„Те бяха неразделни, явно са двойка. Изглеждаше увлечен от нея!“, разкри пред Daily Mail един от гостите на бляскавото събитие.

Но коя е тази дама и с какво е спечелила интереса на Круз?

Елисина не произлиза от случайно семейство и за нея луксът е начин на живот. Тя е работила като манекенка, дъщеря е на виден руски депутат и е бивша съпруга на олигарх, търгуващ с диаманти.

Говори се, че Том Круз и Елсина Хайрова са се появили неочаквано заедно на партито около 21:00, за голяма изненада и вълнение на другите поканени.

Хайрова, облечена в черна рокля без презрамки, позира за снимки с Авраменко Алиена, бивша участничка на Мис Европа, преди да излезе на дансинга със звездата от "Топ Гън".

Според присъствали на купона Круз и Хайрова са напуснали събитието заедно в ранните часове. 

„Круз беше много дружелюбен – непрекъснато го молеха за снимки, но той учтиво отказваше. Накрая диджеят трябваше да обяви на руски, че г-н Круз не иска никакви снимки", разкри още източникът.

Бившата манекенка, която е британска гражданка, преди това беше омъжена за руския магнат Дмитрий Цетков, с когото споделяше имот за 22 милиона британски лири в имението Уентуърт в Съри, както и къщи в Лондон на стойност 18 милиона лири. Двойката също притежаваше имоти в Дубай и в Кипър, заедно с много коли, бижута и произведения на изкуството на стойност милиони лири.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elsina Khayrova (@elsina_k)

Разводът на Хайрова изпълваше страниците на жълтата преса това лятото, след като руската красавица беше обвинена, че е укрила значителни активи от бившия си съпруг, включително колекцията ѝ от чанти за милион лири. Преди това тя бе видяна в съда през 2022 г., където бе осъдена да плати 117 000 лири, които дължеше на компанията, която инсталира фонтани в дома ѝ в Съри. Тогава защитата на светската дама посочи, че нейният бивш съпруг е в „списъка на най-издирваните от Кремъл“. 

Междувременно Том Круз не е бил свързван публично с никоя жена след развода с третата му съпруга Кейти Холмс преди 15 години, въпреки че наскоро се говореше, че се среща с Шакира, както и с колежката си от Мисията невъзможна Хейли Атуел. 

Том Круз и Хейли Атуел по червения килим за „Мисията невъзможна 7: Пълна разплата – част първа“

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти