Уилям, пази я! Том Круз галантно подаде ръка на Кейт Мидълтън на премиерата на „Топ Гън: Маверик“ в Лондон

Кралската двойка излезе на червения килим за британската премиера на филма „Топ Гън: Маверик“ на площад Лестър в Лондон в четвъртък вечер заедно със звездата на филма Том Круз.

Кейт отново беше просто зашеметяваща и стилна, доказвайки за пореден път, че в някои случаи малкото е повече! Херцогинята носеше дълга черна рокля на Roland Mouret с бяло деколте, което се виждаше от разпуснатата ѝ, но прибрана назад коса, което пък подчертаваше изящните ѝ обеци.

Всички снимки от събитието разгледайте ТУК >>>

Кейт Мидълтън принц Уилям Том Круз Топ гън премиера
Снимка: Getty

Междувременно принц Уилям заложи на класически черен смокинг и папийонка, но добави и доста весел елемент към визията си, съчетан с темата на вечерта - той носеше мокасини Crockett & Jones, бродирани със самолети F18!

Кейт Мидълтън принц Уилям Том Круз Топ гън премиера
Снимка: Getty

Уилям, който самият е бил пилот на хеликоптер в Кралските военновъздушни сили, и Кейт бяха представени и на други членове на актьорския състав, като Дженифър Конъли и Майлс Телър, който играе сина на приятеля на Том Круз - Гуус, във филма от 1986 г.

Като истински джентълмен Том Круз дори подаде ръката си на Кейт, докато тя се качваше по няколко стълби.

Кейт Мидълтън и принц Уилям на премиерата на „Топ Гън: Маверик“

Премиерата в Лондон обаче няма да е първият път, в който 39-годишният принц Уилям и 40-годишната Кейт гледат дългоочаквания филм. Съобщава се, че херцогът и херцогинята на Кеймбридж са били поканени на специална прожекция на „Топ Гън 2“ по покана на Том Круз, който е чул, че принц Уилям е голям фен на оригиналния филм от 1986 г. (както се досетихме и по забавния му избор на обувки за премиерата).

„Имаме много общи неща“, сподели Том Круз за кралската особа на премиерата, според My London. „И двамата обичаме Англия и двамата сме летци, и двамата обичаме да летим.“

Блясък и вълнение на премиерата на „Топ Гън: Маверик“ в Лондон

Премиерата в Лондон идва буквално часове след дебюта на филма на фестивала в Кан, където Том Круз беше отличен със „Златна палма“ - най-голямото признание за приноса му за международната поп култура.

Том Круз получи най-голямата награда на фестивала в Кан

Появата на херцозите на Кеймбридж на червения килим идва почти година, след като двамата присъстваха на премиерата на филма за Джеймс Бонд „Смъртта може да почака“ в Роял Албърт Хол. Кейт беше видение от злато в рокля на дизайнерката Джени Пакъм и завърши визията си с елегантно прибрана коса и големи обеци. Припомнете си повече тук:

Кралското семейство на премиерата на новия филм за Джеймс Бонд

Още за четене:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти