Камерън Диас смята, че съпрузите трябва да живеят в отделни къщи, ето защо

Това, което е мое, не е твое. Или поне така мисли холивудската актриса Камерън Диас, що се отнася до семейните отношения.

Диас изрази мнение, че трябва да се „нормализира“ семейните двойки да имат не само отделни спални, но и отделни къщи. 51-годишната жена, която е омъжена за китариста Бенджи Мадън от 2015 г., излезе с тези разсъждения по време на участие в подкаста „Lipstick on the Rim“ на Моли Симс и Емес Гормли във вторник.

„Аз си имам моята къща, ти си имаш твоята“, каза тя. „Имаме семейната къща по средата. Отивам и спя в стаята си. Ти отиваш да спиш в стаята си. Добре съм така."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daily Mail (@dailymail)

„И имаме спалнята в средата, в която можем да се съберем за нашите си отношения“, добави актрисата от „Ваканцията“.

Нетрадиционните виждания на актрисата получиха лека критика от водещите на подкаста, които казаха, че Диас вероятно не е трябвало да споделя нейното мнение с обществеността.

„Вече го казах“, каза Диас. „Между другото, сега не се чувствам така, защото съпругът ми е толкова прекрасен. Казах му за това, преди да се оженим."

Диас и Мадън посрещнаха дъщеря си Радикс през януари 2020 г. Въпреки че актрисата от „Маската“ не е имала много изяви, след като се оттегли от актьорството през последните няколко години, тя публично e отправяла похвали към съпруга си многократно.

Според Диас бракът е бил най-голямото нещо, което е направила през 40-те си години, което ѝ е повлияло по различни начини, сподели тя пред Harper’s Bazaar през май 2016 г. „Доста е страхотно. Не мислех, че това е нещо, което бих направила, и не знам дали щях да го направя, ако не бях срещнала съпруга си. Беше изненада”, каза тя тогава, добавяйки, че „никой не може да се сравнява“ с нейния мъж.

„Всичко останало просто се размива и се изплъзва“, каза тя на водещия Анди Коен в шоуто му SiriusXM същата година. „Осъзнаваш, „О, добре, това е истинското нещо. Това е истинската любов. Това е истинската отдаденост. Това е човекът, с когото градиш живота си.“ … И знам, че това е специално.“

Мадън от своя страна говори за известната си съпруга в Instagram през 2018 г.:

„Благодаря ти, че си най-добрият приятел и партньор за мен и предприемаш това пътуване на брака. Начинът, по който живееш живота си всеки ден и състраданието ти към света блести в очите ти и ме вдъхновява да искам да бъда най-добрия мъж, който мога да бъда в този живот. Ти си най-истинската. Толкова съм благодарен да бъда твой Винаги и завинаги и да те наричам единствена и моя. Истинска любов ❤️.”

Вдъхновяващи цитати от Камерън Диас

Прочети също:

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти