Камерън Диас стана майка за първи път на 47

камерън диас
Снимка: Getty/Gulliver

2020-та година започва с чудесната новина за най-новото звездно бебе! 47-годишната актриса Камерън Диас стана майка за първи път и съобщи хубавата новина в Instagram.

Камерън Диас и музикантът Бенджи Мадън са станали родители на момиченце. 47-годишната холивудска актриса и 40-годишният й съпруг искат да запазят подробностите за себе си, като бяха лаконични в социалните мрежи.

"Честита Нова година от семейство Мадън. Много сме щастливи, благословени и благодарни да започнем новото десетилетие с обявяването на раждането на нашата дъщеря - Рейдикс Мадън. Тя спечели сърцата ни и допълни семейството."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️❤️❤️ @benjaminmadden

A post shared by Cameron Diaz (@camerondiaz) on

Диас и Мадън започват да се срещат в средата на 2014 година, а в края й, точно преди Коледа – се сгодяват. Сватбата е месец по-късно през януари 2015 година, на която присъстват техни приятели като Дрю Баримор и Никол Ричи.

Двойката не говори често за техния интимен и семеен живот, нито пък го прокламират чрез социалните мрежи. Самата Камерън Диас изчезна от светлините на прожекторите преди няколко години, а наскоро обяви, че се е "пенсионирала" от актьорската професия и иска да се посвети изцяло на семейството си.

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти