Новата страст на Камерън Диас и как успява да спи, докато се грижи за своето бебе

Камерън Диас
Снимка: Getty

Камерън Диас и Бенджи Мадън са родители отскоро, но вече са открили начин, по който успяват да спят и да се грижат за 3-месечната си дъщеричка Радикс.

Прочетете тук цитати от Камерън Диас >>>

47-годишната актриса беше гост в Instagram чат на живо със звездния гримьор Гучи Уестман и разказва повече за ежедневието си като родител. „Бенджи иска да си ляга късно, а аз обичам да лягам рано… това работи толкова добре за нас като родители. Мога да си легна няколко часа по-рано, а той се грижи за по-късните хранения”, споделя тя.

„Мога да се събудя рано и да бъда с нея сутрин, а той може да спи“, казва още Диас и обяснява, че противоположностите между нея и съпруга ѝ са я накарали да разбере, че „всички се нуждаем от някого...който не прави това, което ние правим“.

А как поддържа мотивация по време на карантина? „Буквално ставам и не спирам да се движа, докато не сложа главата си върху възглавницата“, признава тя, добавяйки, че обича това чувство и отдавна е свикнала да не скучае.

Оказва се, че любимото занимание на Диас, с което тя обича да си почива, е готвенето. Актрисата признава: „Ям твърде много паста. Хапвам всяка нощ. Просто е успокояващо, лесно и можеш да използваш толкова много неща.“

Притесненията през този период не са ѝ чужди: „Мислила съм си милион неща: „Ще можем ли да продължим? Къде ще отглеждаме детето си?”, споделя тя, а съветът ѝ е: „Най-доброто нещо, което можем да направим, е да мислим за конкретния момент и да се грижим за себе си“.

В друг чат на живо в Instagram актрисата не крие радостта си от новата си житейска роля. „Обожавам да бъда майка. Това е най-най-най-хубавата част от живота ми“, споделя тя. „Толкова съм благодарна и щастлива, това е най-прекрасното нещо на света и имам голям късмет да го правя с Бенджи, двамата си прекарваме чудесно.“

Прочетете тук цитати от Камерън Диас >>>

47-годишната актриса и 41-годишншят музикант Бенджи Мадън се ожениха през 2015 г., а през януари тази година споделиха новината за своето първо дете, което се роди в края на декември.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти