Майчинството я кара да сияе: Камерън Диас с трогателни признания за своята дъщеря

камерън диас
Снимка: Getty/Gulliver

Изглежда, че любимата роля на Камерън Диас е тази на майка! 47-годишната актриса гостува в шоуто на Джими Фалън чрез видео връзка и сподели повече за ежедневнието си като родител.

Диас и музикантът Бенджи Мадън посрещнаха своето първо дете – дъщеря на име Радикс, на 30 декември 2019 г. Щастливата майка обяснява, че тяхното момиче се е променило много само за няколко месеца и расте скоростно с всеки изминал ден.

„Тя не е същото бебе, което беше вчера. Къде отиде вчерашният ден? Вчера буквално го няма, днес е нов ден, а утре ще бъде нов ден, в който тя ще бъде съвсем различно бебе“, казва актрисата.

Диас споделя, че се е насладила на карантината у дома, тъй като е успяла да присъства на всяка промяна у детето си, и нарича престоя вкъщи „рай“.

„Толкова е приятно всъщност да наблюдаваме този растеж, да бъдем част от него и да ѝ помогнем да бъде себе си“, каза още актрисата за майчинството. „Това е нещо удивително. Това е най-доброто нещо, което някога се е случвало и на Бендж, и на мен“, добави тя. „Толкова сме щастливи.“

„Слушаме “Baby Shark” „на повторение“, смее се се Камерън Диас и обяснява, че дъщеря ѝ споделя страстта на баща си към музиката. „Когато сме в колата, Бендж пуска кубинска, афро-кубинска музика, тя седи в столчето си, а малките ѝ крачета ритат… и аз си казвам: „Да, това е моето момиче!“, разказва тя с широка усмивка. 

След появата на Радикс нейният баща пише и изпълнява няколко оригинални песни за дъщеря си, вдъхновени от самата нея. „Тя обожава това. Поглежда баща си, обича го толкова много и просто кара сърцето ми да иска да се пръсне“, разказва още Диас.

ох на мама
Снимка: Личен архив

Не пропускайте да последвате Ohnamama.bg във Facebook и Instagram!  

Прочетете още:

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти