Скандал в Кан? Какво се случи с Том Ханкс и съпругата му на червения килим

76-тият филмов фестивал в Кан определено е сред най-бляскавите и изпълнено със звезди събитие в Европа. Голям интерес предизвика новата лента на Уес Андерсън "Asteroid City", а на премиерата ѝ присъстваха Том Ханкс и съпругата му Рита Уилсън.

Двамата показаха любовта си на червения килим и изглеждаха наистина страхотно, но всичко това бе набързо помрачено от една снимка, която скорострелно обиколи социалните мрежи.

На нея Том Ханкс и съпругата му изглеждат доста ядосани и напрегнати и сякаш спорят с момче от персонала на фестивала по средата на червения килим. Двойката бе упрекната в грубо държание и всички се питаха какво е разгневило така актьора и съпругата му.

66-годишната Уилсън реши да разсее всички съмнения за скандал и грубо отношение от тяхна страна и сподели в социалните мрежи какво всъщност се е случило. Оказва се, че всичко е било просто леко объркване от тяхна страна.

Рита сподели въпросната "скандална" снимка и написа: "Тук просто обясняваме на служителя, че не го чуваме. Хората около нас крещяха. Просто не можехме да чуем какво ни казва и го помолихме да повтори. Попитахме го накъде трябва да тръгнем. Но това не продава истории, нали? Добър опит! Ние си прекарахме чудесно. Отидете да гледате "Asteroid City"!

Като иключим този нелеп момент, който бе раздухан повече, отколкото трябва, Том и Рита сияеха на червения килим.

том ханкс рита уилсън
Снимка: Getty

Заедно с тях беше режисьорът на лентата, както и актьорите Мая Хоук, Скарлет Йохансон, Ейдриън Броуди. Рупърт Френд и Браян Кранстън.

Вижте още снимки на Том Ханкс и Рита Уилсън от червения килим в Кан тук:

Том Ханкс и Рита Уилсън блестят на фестивала в Кан

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти