Парис Хилтън, крал Чарлз и други: Как световните знаменитости посрещнаха Великден?

На 31 март католиците и арменците празнуват Възкресение Христово. Това означава, че вчера значителна част от вярващите християни по света са отбелязали празника. Това, разбира се, обхваща и много знаменитости. Нека видим как някои от тях отбелязаха деня. 

Парис Хилтън празнува със семейството си Великден, повече от четири месеца след като посрещна второто си дете на име Лондон. Звездата сподели видеоклипове от техния празник в своя TikTok, показвайки големия си син Финикс, който е на 14 месеца. Парис озаглави поста "Най-добрият Великден! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Тя сподели и снимки от великденска фотосесия с Финикс. Облечена е в къса рокля с панделка, заострени обувки и ръкавици без пръсти. Парис е седнала на стълби, на които има плюшени зайчета, пилета и патета, както и с гигантски декоративни яйца. 

Много други знаменитости също споделиха снимки от великденските празници. 

Гуинет Полтроу пусна публикация от пътуване до Нашвил с двете си деца Епъл, на 19, и Моузес, на 17, които са от бившия ѝ съпруг Крис Мартин. 

Виктория Бекъм също сподели снимки на семейството си, празнуващо Великден. Всички те носят заешки ушики и се возят на масивна яхта. 

Джесика Алба публикува своя снимка със съпруга си Кеш Уорън и техните деца Онър, Хейвън и Хейс. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba)

Сигурно се питате как прекараха празника Крал Чарлз III и кралица Камила? Монархът се появи със съпругата си на Великденската църковна служба в замъка Уиндзор, което отбеляза първата му голяма публична изява, след като разкри диагнозата си рак през февруари. 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти