Изненада! Парис Хилтън стана майка за втори път

Навръх Деня на благодарността Парис Хилтън изненадващо обяви, че е станала майка за втори път. 

11 месеца след като посрещна своя син чрез сурогатна майка, Парис сподели щастието от раждането на своята „принцеса“.

42-годишната наследница направи изненадващо съобщение за Деня на благодарността в четвъртък, че е „благодарна“ за дъщеричката си, чието име е Лондон.

Тя сподели щастливата новина, като публикува розова бебешка дрешка с името „Лондон“, разкривайки пола и името на бебето. „Благодаря за моето момиченце“, написа тя към снимката.

По-рано тази година Парис сподели, че е избрала името Лондон, ако някога има дъщеря, при това преди повече от 10 години. 

„Наистина се вълнувам от това Финикс да си има сестричка един ден – на име Лондон. Това е любимият ми град и винаги съм искала да кръстя дъщеря си така“, каза тя в подкаст през март, 2023 г.

След като първоначално обърка феновете, като не разкри дали бебето е на път или вече се е родило, Парис уточни в коментар в TikTok, че дъщеря ѝ вече е у дома, като написа: „Моята принцеса пристигна!!“

Това е второто ѝ дете със съпруга Картър Реум. Двойката посрещна сина си Финикс чрез сурогатна майка през януари.

Щастливата майка публикува и сладка снимка на момченцето си в стори в Instagram, наричайки го „батко“.

Малко преди да обяви новината за второто си дете, Парис поздрави последователите си за Деня на благодарността, като изрази своето щастие и благодарност за прекрасното си семейство: 

#Честит ден на благодарността! 🦃 Толкова съм благодарна за този красив живот. Тази година донесе толкова много невероятни благословии, най-невероятното е да стана майка.🥰 Наистина съм толкова благодарна, че съм заобиколена от такова невероятно семейство, подкрепящи приятели и любящ съпруг.😍

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти