Гаф на модния подиум: защо всички се присмяха на Парис Хилтън

Като една от знаменитостите, които са известни просто защото са известни, Парис Хилтън се е изявявала в различни сфери, въпреки че не е професионалист в тях - от телевизионен водещ до музикант.

42-годишната наследница на фамилията Хилтън вече не е непозната и за модния подиум, тъй като съвсем наскоро направи своя дебют като модел, представяйки един от тоалетите от новата колекция на Mugler на Седмицата на модата в Париж.

Въпреки че изглеждаше страхотно в аутфита - ефектен черен костюм с корсет, черни обувки на ток и малка черна чантичка - за съжаление хората намериха представянето ѝ на модния подиум за нелепо. 

Във видеоклипове от шоуто, споделени онлайн, може да се види как Парис Хилтън върви по подиума със странна нацупена физиономия, поклаща главата си леко нагоре-надолу и енергично си проправя път по пътеката, докато държи погледа си здраво фокусиран напред.

Британският Vogue сподели видео с походката на Хилтън в Instagram, като написа: „Това е горещо!". За съжаление обаче не всички се оказаха съгласни с това колко „горещо“ е дефилирането на Хилтън. Коментиращите публикацията засипаха милиардерската дъщеря с подигравки. 

„Ходя така, когато съм пиян, но се опитвам да докажа, че не съм“, написа един от потребителите, докато друг добави: "Какво, по дяволите, е това пилешко ходене?!".

Трети коментира: "Боже мой. Парис, скъпа, обичам те, НО ПОХОДКАТА ТИ Е УЖАСНА", а четвърти дори написа: „Най-лошата походка в историята на модата“.

Въпреки това, някои от феновете  на Парис се застъпиха за нея, като един потребител отбеляза: "Тя прави тази походка от 90-те години на миналия век и никога няма да се опита да ходи като модел на подиума, защото тя е Парис Хилтън.“ Друг потребител пък предполжи, че Хилтън върви по този начин умишлено: „Съвсем сигурен съм, че походката е свързана с нейното облекло, тя не е човек, а нещо като робот… това е гениално“.

Вижте в галерията снимки от запомнящия се моден дебют на Парис Хилтън на Седмицата на модата във френската столица: 

Парис Хилтън дефилира на Седмицата на модата в Париж 2023

edna

 

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти