Грозна постъпка: защо се подиграха с бебето на Парис Хилтън?

Живеем във времена, в които сякаш няма нищо свято и никой не е защитен от лош коментар и незаслужен хейт. Дори децата...

Парис Хилтън може да потвърди това, след като 9-месечният ѝ син стана обект на недопустимо грозни коментари в социалните мрежи, след като Хилтън сподели негови снимки.

Гордата майка публикува два кадъра с малкия Финикс, на които го държи в обятията си, но вместо да предизвикат умиление, снимките бяха заляти с ужасни коментари по повод външния вид на детето.

Мнозина отбелязаха, меко казано нетактично, че бебето има "прекалено голяма глава", а някои дори се усъмниха, че страда от заболяване - "Това дете има енцефалит, заведете го на доктор", гласеше един от грозните коментари под снимката. Отдолу се изредиха и още "възможни диагнози" и грозни коментари, които дори не искаме да споделяме, защото е ужасяващо да се говорят подобни неща за малко дете.

Парис Хилтън не остана мълчалива и съвсем резонно защити детето си с коментар:

"Има толкова болни и извратени хора на този свят. Моето ангелче е напълно здраво. Разбира се, че е бил на прегледи и е съвсем здрав, просто има по-голям мозък."

Малко по-късно Парис направи и изявление в Instagram профила си, което гласи следното:

"Неизбежно е да получаваш всякакви коментари, когато си известна личност, но да говорите за детето ми, да го обсъждате така... това е просто неприемливо. Независимо за чие дете се отнася. Всички тези коментари ме нараняват повече, отколкото мога да опиша. Винаги съм се старала около мен да цари мир, любов, приемане и разбирателство и очаква същото в замяна. Финикс е целият ми свят и най-голямата благословия. Всеки ден ми напомня кои са истински важните неща в живота. Трудно ми е да приема, че има хора, които се възползват от неговата невинност. Надявам се хората да зпаочнат да бъдат по-мили и емпатични."

В началото на годината 41-годишната Парис разкри, че е станала станала майка за първи път, а бебето е износено от сурогатна майка. Това е първо дете за нея и съпруга ѝ Картър Реум. Двамата сключиха брак през 2021 година след повече от две години връзка. 

Хилтън разкри пред Glamour, че е решила да използва сурогатна майка, тъй като има развит страх от доктори и от раждане. „Просто съм толкова уплашена…раждането и смъртта са двете неща, които ме плашат повече от всичко на света." – каза тя.

Парис замразила яйцеклетките си по съвет на приятелката си Ким Кардашиян и всъщност е планирала сама да има дете, преди тя и Картър да се срещнат. Когато двамата сключили брак, решили да имат деца заедно. По време на коронавирус локдауна замразили ембриони и все още имат достатъчно, за да имат много деца в бъдеще.

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти