Лош късмет: Рафи се заля с бира по време на романтична среща

Рафи Бохосян е идол на не една и две подрастващи тийнейджърки и за всяка от тях би било сбъдната мечта да излезе на среща с него. Кино, пуканки, филм, хот-дог – въобще, романтиката е пълна! Но дори на известните понякога не им върви и срещите могат да се превърнат в истински кошмар!

Точно в такъв се превърна киното на Рафи с певицата Мила Роберт тази събота в шоуто „С Рачков всичко е възможно“. Срещата, разбира се, беше чиста импровизация, а вместо на кино, двамата изпълнители бяха подложени на „Голямото клатене“.

Първо Мила и Рафи трябваше да похапнат пуканки и да си отворят по бира, но докато тресящите се столове под тях продължаваха да набират скорост, това се оказа по-скоро мисия невъзможна. И двамата се заляха с газираната напитка, а тъй като се оказа, че този филм вече са го гледали, Рачков ги предизвика да си приготвят хот-дог.

И двамата заприличаха на картини на Пикасо след като се опитаха да сложат кетчуп, майонеза и горчица в хлебчетата, а след това се опитаха да се хранят един друг. Както вероятно можете да си представите, романтиката остана единствено във филма, който уж Рафи и Мила гледаха, а цялата ситуация беше категорична комедия.

„Не мога повече, тоя живот е прекалено странен!“, заключи за финал Мила, докато се смееше истерично със сълзи.

Цялата забавна среща от „Голямото клатене“ гледайте във видеото горе.

Припомняме ви, че тази събота на сцената излязоха четирима актьори – Герасим Георгиев – Геро, Борислав Захариев, Димитър Иванов – Капитана и култовата му кукла Бай Тъньо и Китодар Тодоров, а към тях се присъединиха четирима български изпълнители – Маги Джанаварова, Преслава, Мила Роберт и Рафи.

Следете Facebook страницата, официалния Instagram и TikTok профил на „С Рачков всичко е възможно“ за актуални новини.

Още от ефира на NOVA:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти