Нова мъжка група изгря в ефира на „С Рачков всичко е възможно“

Новото предаване на Димитър Рачков определено оправдава името си! Всяка събота виждаме някои от любимите си български звезди в невъобразими ситуации и светлина, в която никога не бихме предположили, че можем да ги наблюдаваме.

Веселин Маринов танцува рокендрол, Джулиана Гани чете по устни, русата Златка забърква закуска, подскачайки – да, всичко е възможно и то само в един епизод от шоуто!

Тази събота станахме свидетели и на исторически момент на малкия екран. Пред очите ни изгря нова момчешка банда, която ни смая с гласовите си качества, пластичност, умения за импровизация и артистичност.

Не, това не са Bee Gees, въпреки поразителната визуална прилика. Това са Део, Боби Турбото и Геро! Тримата изпълниха песента “Staying Alive” на братята Гиб, а за успеха на изпълнението им свидетелстваше публиката, която беше на крака и се смееше със сълзи.

С Рачков всичко е възможно Боби Турбото Захариев Део Геро
Снимка: NOVA

Всичко е в кръга на шегата, разбира се. В рубриката „Почти кавър“ нестандартното трио беше предизвикано да изпее на микрофона известната песен, докато уж гласовете им не се чуват. След това обаче оригиналът бива премахнат от записа, а публиката може да чуе единствено импровизацията на тримата участници. Ефектът беше меко казано комичен, слушайки Део, Боби и Геро да викат с пълни гърла на импровизиран английски.

От публиката пък невероятното изпълнение наблюдаваше съпругата на Боби – Калина. Припомняме ви, че двамата се ожениха това лято.

Следете Facebook страницата, официалния Instagram и TikTok профил на „С Рачков всичко е възможно“ за актуални новини.

Още от ефира на NOVA:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти