От игрите до звездите: Паулина от „Игри на волята“ отново стреля към победата

Ако следите приключенското предаване „Игри на волята“, то със сигурност помните коя е Паулина Горанов. Тя е родена в Полша, но живее в България, „независима 25-годишна млада жена с много амбиция“, както сама се описва, и събра стотици почитатели покрай участието си във формата.

Тя е истинска амазонка и финалист в третия сезон на „Игри на волята“, където доказа, че жените въобще не са за подценяване нито в тежките битки, нито в стратегическите ходове.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PAULINA (@paulinagoranov)

Паулина се описва като „щуро-луд, див човек, обожавам екстремните преживявания и да се впиша в този образ ще е едно от тях“. А кой е този загадъчен образ? В неделя вечер красавицата се появи на сцената на „Звездите в нас“, отново стреляйки право към победата!

„Човекът, който ще имитирам е изключителна личност, изключителен артист и изключителен глас!“

Поли знае 5 езика и работи за няколко чуждестранни компании, но истинското ѝ призвание е музиката и това отново си пролича на сцената на „Звездите в нас“. Чаровната полякиня влезе в образа на провокативната Лейди Гага и показа както невероятния си глас, така и страхотни танцови умения.

Том Джоунс, Джо Кокър, Ариана Гранде, Йордан Караджов и Лейди Гага безкомпромисно бяха имитирани от претендентите в музикалния формат на NOVA.

„Прекрасна вечер и страхотен спектакъл. Респект и уважение към всички вас. Истината е следната, този път бяхме абсолютно единодушни, без да спорим, кои два отбора да продължат напред“, каза Дони преди финалното решение в имитаторското състезание да останат отборите „Йордан Караджов“ и „Лейди Гага“.

Кои ще бъдат последните пет звезди, които претендентите ще имитират на сцената? Кой ще отпадне и кой ще продължи напред? Какви изненади ще видят зрителите малко преди четвъртфиналите на предаването? Зрителите на NOVA ще разберат следващата неделя от 20:00 по NOVA, когато до журито ще седне холивудската звезда Клейтън Нордкрос, изиграл Торн в култовия телевизионен сериал „Дързост и красота“.

Гледайте „Звездите в нас“ всяка неделя от 20:00 по NOVA и не пропускайте да последвате предаването във Facebook и Instagram.

В сайта на NOVA може да откриете още много интересни интервюта и видеа зад кулисите на шоуто, а в NOVA Play да наваксате, ако пропуснете епизод!

Още от ефира на NOVA:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти