Отборът, който отвя „Звездите в нас“ с енергията си: какво е общото между тези три дами

И тази неделя се насладихме на пет невероятни и талантливи изпълнения в „Звездите в нас“, но имаше един отбор, който ни наелектризира и накара да танцуваме! Вероятно вече се досещате, че става въпрос за отбор „Тина Търнър“, затова днес ще ви разкажем малко повече за тези три страхотни дами и нещо любопитно, което и трите споделят.

Антония Маркова е на 36 г., родена е в Пловдив, но сега живее в село Искрец заедно със семейството си. Има 5-годишна дъщеря, за която казва с умиление: „Тя е моята сбъдната мечта. Тя е моята принцеса.“ Антония е певица, но обича да се занимава и с хендмейд изкуство.

За образа, в който трябваше да се превъплъти, тя сподели: „Жената легенда, която ще имитирам, е стихия на сцената. Дори да е сама на сцената, тя просто ще я изпълни с енергията си.“

Звездите в нас
Снимка: NOVA

Втората част от талантливото трио се казва Гергана Коева. Тя е на 32 г., от град Тервел, но живее в Петрич и в момента се е отдала на дъщеричката си, която е на 4.

„Образът, който ще имитирам, е моят идол. И не само за мен, но мисля, че е и пример за начина, по който трябва да се живее“, каза Гергана за певицата, в чиито обувки трябваше да влезе на сцената.

Звездите в нас
Снимка: NOVA

Вирджиния Събева е на 30 г. и живее в София. Тя е певица и преподава пеене, защото музиката е начинът ѝ на живот. Относно образа си на сцената, тя разкри:

„Човекът, когото ще имитирам, според мен е легенда. Енергията, която този човек носи, е зареждаща – тя е като заряд, който очакваш всеки момент да избухне! И смятам, че в това леко си приличаме.“

Звездите в нас
Снимка: NOVA

Очевидно общото помежду им е невероятната енергия, която излъчват, харизмата, таланта и образа, който така пасна и на трите. Антония, Гергана и Джини взривиха журито и публиката с динамичното си изпълнение, по време на което изглеждаха като истинска група, която от години пее заедно!

„Тия са луди!“, беше първата реакция на Софи Маринова, която не спря да танцува и пляска по време на “Proud Mary”.

„Ако ви бяхме включили в тока, просто можеше да продаваме за цяла Европа. Това беше толкова мощна енергия!“, пошегува се Дони на свой ред.

Виктор Калев също не пропусна да коментира: „Направо ми идваше да се кача при вас на сцената, но само щях да разваля всичко. Положението е малииии!“

Вероятно се чудите какво още общо биха могли да имат тези три талантливи жени помежду си? Ако следите музикалните формати в българския ефир, сигурно сте се досетили, че и трите са участнички от различни предавания за таланти! Антония, Гергана и Джини успяха да впечатлят журитата и на други предавания с мощните си гласове и очевидно и трите се развиват добре в музикалното поприще. Пожелаваме успех на отбор „Тина Търнър“!


Гледайте „Звездите в нас“ всяка неделя от 20:00 по NOVA и не пропускайте да последвате предаването във Facebook и Instagram.

В сайта на NOVA може да откриете още много интересни интервюта и видеа зад кулисите на шоуто, а в NOVA Play да наваксате, ако пропуснете епизод!

Още от ефира на NOVA:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти