Скрит талант: познайте кой е фотографът зад тези артистични снимки на Яна Маринова!

Докато зрителите се наслаждават на „С река на сърцето“ пред малкия екран, снимките на новия сериал все още продължават във Видин, а екипът видимо се забавлява в крайдунавския град.

Вчера Яна Маринова, която влиза в образа на сръбкинята Микаела, публикува в личния си Instagram две черно-бели снимки от снимачната площадка на драматичния сериал и написа: „Спомен от един страхотен ден на снимките на „С река на сърцето“.

На артистичните фотографии я виждаме полегнала на шезлонг с чаша вино в ръка, но това, което ни изненада, е не само нейната фотогеничност, а човекът зад камерата.

„А тези уникални кадри са от вълшебната ръка на Малин Кръстев. Един човек като може - си го може…“, написа актрисата, разкривайки скрития талант на Кръстев, който в сериала е в ролята на Стефан Тополски, технолог по вината и с дъщеря шеф на полицията.

Маринова явно не е единственият модел пред камерата на Кръстев, защото Александър Сано също не пропусна да сподели интересни кадри от Видин. „Модел: Чубака“, се е пошегувал актьорът заради гъстата си брада, а от надписа под поста му разбираме, че снимките отново са дело на Малин Кръстев.

► Александър Сано: „Непрестанна борба между дяволи и ангели има в героя ми от „С река на сърцето“

В галерията ни може да откриете още много снимки на актьорите по време на снимачния процес - със сигурност ще ви направи впечатление, че доста от тях са дело именно на Малин Кръстев!

„С река на сърцето“: как се забавляват актьорите зад кадър

Цветина Петрова също сподели весели кадри от снимачния процес (този път фотограф не е Малин Кръстев!) в компанията на Луиза Григорова-Макариев. Двете акртиси, които в сериала играят близките приятелки Вяра и Петя, са уловени как си правят селфи на фона на реката, усмихнати широко.

В епизодите на „С река на сърцето“ тази седмица по NOVA ще изплуват нови тайни от миналото, а героите ще бъдат изправени пред непредвидени ситуации.

Изчезването на Лазар (Христо Петков) се превръща в истински проблем за манастира и за града, а Нектарий (Леарт Докле) трябва да намери начин да съобщи на архимандрита за смъртта на доктор Рачков (Димо Димов). Тази отговорност, която пада върху него, ще го сблъска и със спомени от миналото.

В същото време в „Бонония Боневи“ Вяра (Луиза Григорова-Макариев) продължава да изпълнява тайната си задача, но докато опитва да разплете бизнес плановете на Борис (Александър Димов), открива път към него и му споделя дълго пазената тайна за съдбата на мъжа си Митко. Дали обаче ще ѝ стигне смелост, за да разкрие всичко докрай пред брат си?

Не пропускайте да разберете какви предизвикателства очакват още героите във вълнуващата семейна сага „С река на сърцето“ тази седмица от вторник до петък в 20:00 ч. по NOVA!

Последвайте „С река на сърцето“ във Facebook и Instagram, а всички епизоди може да откриете в NOVA Play

Още от ефира на NOVA:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти