Изненада: Хилария и Алек Болдуин отново станаха родители, и то само месеци след появата на петото им дете!

Алек Болдуин Хилария
Снимка: Getty

Изглежда, че Алек Болдуин отново е станал баща!

Съпругата на актьора – Хилария, изненада последователите си в Instagram, като сподели снимка с най-новия член на семейството - и то по-малко от шест месеца след като инструкторката по йога роди своето пето дете.

„Все още не отправяме изявление, нито потвърждаваме каквото и да било - това, което тя публикува, остава“, каза представителят на двойката за Page Six в понеделник, когато беше запитан за повече подробности.

Източник на изданието потвърждава, че 62-годишният Алек и 37-годишната Хилария са посрещнали шестото си дете, но не издава дали двойката е използвала сурогатна майка, или бебето е осиновено - тема, които мнозина коментираха при новината.

Публикуваният кадър включва новороденото заедно с другите пет деца на двойката: най-малкото им дете Едуардо, родено през септември 2020 г., 2-годишният Ромео Алехандро Давид, 4-годишният им син Леонардо Анхел Чарлз, 5-годишният Рафаел Томас и тяхната 7-годишна дъщеря Кармен Габриела.

В надписа към снимката Хилария е включила числото „7“, за да почете вероятно и най-голямата дъщеря на съпруга си – Айлънд Болдуин, от връзката му с Ким Бейсингър.

Милите моменти на Хилария и Алек Болдуин

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти