Тъжни новини за семейството на Хилария и Алек Болдуин

Алек Болдуин Хилария
Снимка: Getty

През септември Алек Болдуин и съпругата му Хилария обявиха, че очакват следващото си дете, но в понеделник половинката на актьора съобщи, че е претърпяла спонтанен аборт.

Вижте тук милите моменти на двойката през годините >>>

„С голяма тъга споделяме, че днес научихме за бебето ни, което си е отишло на 4 месеца“, написа Хилария в Instagram към публикуваното видео, на което е заедно с дъщеря си Кармен.

„Искаме също да знаете, че макар в момента да не се чувстваме добре, ще се оправим. Късметлии сме да имаме 4 здрави деца – и никога няма да го забравяме. Казах на Кармен и заснех това, за да го изпратя на Алек“, съобщава още Хилария в социалната мрежа. „Казах ѝ, че в бебето няма да се появи, но много ще се опитаме да я дарим със сестриче следващ път. В момента съм наистина съкрушена.“

Загубата е особено тежка за 35-годишната Хилария, която претърпя още един аборт през април тази година. Тогава тя сподели семейна снимка, към която написа: „По време на изследването днес нямаше пулс, така че всичко приключи, но имам много силни сърца около себе си. Заобиколена съм от много любов и се чувствам щастлива. Благодаря за всички за изслушването, подкрепата и споделянето на личните си истории.“

61-годишният Алек Болдуин и съпругата му имат общо четири деца – Кармен (6 г.), Рафаел (4 г.), Леонардо (3) и Ромео (1). Актьорът има и една дъщеря от бившата си съпруга Ким Бейсингър – 23-годишната Айлънд.

Вижте тук милите моменти на двойката през годините >>>

Алек Болдуин Хилария
Снимка: Getty

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти