"Благодаря ти за най-хубавите 10 години": Дейвид Шуимър и Лиса Кудроу се сбогуваха с Матю Пери

Дейвид Шуимър и Лиса Кудроу се върнаха назад към хубавите моменти, които споделиха с колегата си от „Приятели“ Матю Пери, две седмици след като актьорът почина на 54-годишна възраст.

„Мати“, започна Дейвид в поста си в Instagram. „Благодаря ви за десетте невероятни години смях и творчество.“

Дейвид продължава: „Никога няма да забравя безупречния ти усет за комедия в правилния момент. Можеше да вземеш един ред от диалога и да го промениш според волята си, което водеше до нещо толкова оригинално и неочаквано смешно, че все още ме учудва.“

„И ти имаше [голямо] сърце“, пише още Шуимър. „Което ти беше щедър да споделиш с нас, така че от шестима непознати да се превърнем в семейство."

Споделяйки снимка от епизода от сезон 5, „The One with All the Thanksgivings“, Дейвид Шуимър написа още:

„Тази снимка е от един от любимите ми моменти с теб. Сега ме кара да се усмихвам и да скърбя едновременно. Представям си те там горе, някъде, в същия този бял костюм, с ръце в джобовете, оглеждайки се наоколо — „Може ли да има повече облаци тук?“", завърши актьорът, правейки намек за някои от най-култовите реплики на Чандлър Бинг. 

лиса матю дейвид приятели
Снимка: Getty

Лиса Кудроу, която миналата година написа предговора към мемоарите на Матю Пери "Приятели, любовници и голямото ужасно нещо" написа изпълнено с обич и благодарност съобщение в своя Instagram:

"Заснехме пилотния епизод, "Friends Like Us", веднага ни наеха и станахме звезди на NBC [телевизията, която излъчва "Приятели"]. Тогава…Ти предложи да играем покер. И направи играта толкова забавна, докато първоначално се сближавахме. Благодаря ти за това.
Благодаря ти, че ме караше да се смея толкова силно на нещата, които казваше, че мускулите ме заболяваха и сълзите се лееха по лицето ми ВСЕКИ ДЕН.
Благодаря за отвореното ти сърце в шестстранната ни връзка, която изискваше компромиси. И много „говорене“.
Благодаря ти, че се появяваше на работа, когато не беше добре и тогава беше напълно блестящ.
Благодаря ти за най-хубавите 10 години, които човек може да има.
Благодаря ти, че ми се довери.
Благодаря ти за всичко, което научих за ВЕЛИКОДУШИЕТО и ЛЮБОВТА, защото те познавах.
Благодаря ти за времето, което имах с теб, Матю."

С трогателните си обръщения в социалните мрежи Дейвид и Лиса се присъединиха към колегите си от "Приятели" Мат Лебланк, Кортни Кокс и Дженифър Анистън, които също се сбогуваха с Матю Пери със сърцераздирателни думи и получиха подкрепа в скръбта си от милиони хора по света.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти