Холивудските двойки, които светът иска да събере

холивудски двойки
Снимка: Getty

Тази не е от обичайните статии, които пиша за този сайт. Със само един клик върху името или снимката ми под заглавието на текущия материал можете да се уверите, че повечето ми материали поставят фокуса върху кариерите на най-актуалните холивудски актьори и актриси, а не върху личния им живот. Между тях ще намерите и ревюта на конкретни филми, различни класации и други.

Но няма как дори човек като мен, който изпитва огромно уважение към популярните изпълнители на големия екран заради техните способности и талант, да не се забавлява от време на време с изградения им имидж на знаменитости.

Създаването на имагинерни двойки, или така наречения “shipping“, е най-традиционно сред феновете на определени романи, филми или сериали.

Но холивудските звезди в наши дни са обгърнати с толкова митологична аура, че хората обичат да ги събират и разделят не по-малко от измислени персонажи. Понякога именно персонажите, които те играят, са фактор при желанията на феновете за това с кого да се съберат те и в реалния си живот. Доста по-вероятно е някой да смята, че Даниел Радклиф и Ема Уотсън биха били чудесна двойка, ако е мислил същото и относно героите им Хари Потър и Хърмаяни Грейнджър.

Даниел Радклиф Ема Уотсън
Снимка: Getty

Изброените по-долу двойки не са заедно към момента на писане на тази статия и са плод на масови хорски фантазии, най-често вследствие на откровено шеговити разговори между приятели. Но сами ще видите, че зад фантазията често се крият и съвсем реални аргументи с изненадваща тежест.

Вижте кои са двойките, които цял свят копнее да види заедно, ТУК >>>

Прочетете още от Георги Петров:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти