Жените на 50 не могат да се снимат така? Хали Бери затвори злите усти

Хали Бери, за която времето сякаш е спряло от няколко десетилетия насам, показа как силните и уверени жени се справят с критиката към тях. Носителката на Оскар предизвика вълни от вълнение миналия уикенд, когато небрежно пусна своя гола снимка в профилите си в социалите мрежи. 

На снимката виждаме как Хали се наслаждава чисто гола на свободното си време, докато отпива от чаша вино и се обляга на балконски парапет. Феновете загубиха ума и дума от провокативния кадър на 56-годишната актриса, но някои не успяха да запазят горчивите си коментари за себе си.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Halle Berry (@halleberry)

Във вече изтрит коментар в Twitter потребител изрази мнението си за голата снимка на Бери по следния начин: „Представете си, че сте на 50 години и все още публикувате голи снимки за внимание в менопаузата, когато трябва да си почивате с внуците. Остаряването с достойнство вече не съществува."

Бери отговори на нападката, но вместо да засегне директно критиката към възрастта ѝ, тя насочи вниманието в друга посока. „Знаехте ли, че сърцето на скаридата се намира в главата ѝ?“, написа сексапилната актриса в завоалирано съобщение.

Как Хали Бери поддържа младежкия си вид

Феновете бързо подкрепиха Бери. Един потребител коментира: „Г-жо Бери, виждам, че сте на 10 днес... и АЗ ОДОБРЯВАМ.“

Допълнително циментирайки нейното безгрижно отношение, Бери по-късно същия ден написа „Тази седмица ще бъде изпълнена с благословии ✨ Нека го кажем сега“.

Въпреки това, което казват хейтърите, актрисата едва ли ще спре да публикува точно това, което иска да публикува в социалните медии - и с право. Миналия месец Бери по подобен начин разкри изящните си форми в две селфита срещу огледалото.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Halle Berry (@halleberry)

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти