Защо Ева Мендес е забранила на Райън Гослинг да общува с бившата си

Райън Гослинг е смятан за един от най-сексапилните мъже в Холивуд, като канадецът участва в няколко нашумели филма през последните години като „Барби“, „Ла Ла Ленд“ и „Блейд Рънър 2049“. Той си е партнирал с едни от най-красивите актриси като Ема Стоун, Марго Роби, Мишел Уилямс и Емили Блънт. 

6 екранни двойки, които пренесоха любовта си в реалния живот

Огромният му талант и имиджът на класическия холивудски красавец естествено води до много женско внимание.

Гослинг обаче е много щастлив в брака си с актрисата Ева Мендес. Двамата имат две прекрасни дъщери заедно.

Дали обаче Ева има причини да няма доверие на своя съпруг? По-скоро не, но все пак нищо не пречи Edna жена да се подсигури, нали?

► Как срещата с Ева Мендес промени живота на Райън Гослинг 

14 романтични филма, които ще ви разплачат (от любов)

Според информация на Radar Online, източник, близък до звездното семейство, издаде, че Ева Мендес е забранила на Райън да поддържа близки отношения с една от бившите си. Става въпрос за Рейчъл Макадамс, с която актьорът имаше връзка между 2005 и 2007 година.

Ревнува ли Ева Мендес от Рейчъл Макадамс?

Източникът посочва, че ако зависело от Райън, той все още би бил приятел с Рейчъл, с когото си партнира в романтичната класика “Тетрадката".

Ева обаче е забранила подобни отношения и въпреки че Гослинг и Макадамс понякога се засичат на холивудски събития, се поздравяват сърдечно, но дистанцирано.

Очевидно широко обсъжданата в миналото връзка на Райън и Рейчъл кара съпругата на актьора да се чувства донякъде несигурна.

► Всички са изумени: Какво се случва с лицето на Райън Гослинг? 

Рейчъл Макадамс е от същия град като Райън Гослинг: Онтарио в Канада. Тяхната екранна химия вълнува кино феновете и до днес, основно защото "Тетрадката" се смята за една от най-очарователните романтични класики.

Филмът разказва за силна, изпепеляваща любов, започнала в младежките години на героите на Рейчъл и Райън и продължила до смъртта им. 

► 10 неподозирани тайни за филма „Тетрадката“

От 2016 г. актрисата е щастливо обвързана със сценариста Джейми Линден, с когото имат син. Ева и Райън пък се влюбват още на снимачната площадка на "Мястото отвъд дърветата" през 2011 г. Затова и изглежда малко странно, че Мендес счита за необходимо да поставя граници пред партньора си с кого и колко да общува. 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти