Ева Мендес и Райън Гослинг са се оженили тайно? Ето какво издава новата татуировка на актрисата

Татуировката на китката на Ева Мендес може да е кратка и сладка, но може да има и доста по-дълбоко значение.

48-годишната актриса е известна с пазенето на тайни, когато става въпрос за нейната 11-годишна връзка с актьора Райън Гослинг. Но нов пост в Instagram предполага, че тя се чувства по-удобно да отвори вратичка към връзката си.

На снимка, публикувана във вторник, се вижда как Мендес покрива лицето с китката си, на която се вижда татуировка с надпис „де Гослинг“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes)

В испаноезичната култура използването на “de” или “of” обединява фамилното име на жената с фамилното име на съпруга ѝ след брака, което означава, че татуировката на звездата може да е показателна за титлата „Госпожа Гослинг“.

Това не е първият път, когато феновете виждат татуса на Мендес. В снимка в Instagram, споделена през септември, тя показа сантименталната татуировка, докато сочеше поле от цветя, а последователите ѝ бързо разбраха значението на надписа, като мнозина обявиха Гослинг за съпруг на Мендес.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes)

Мендес и Гослинг се запознават на снимачната площадка на филма “The Place Beyond the Pines” през 2011 г., в който играят двойка с малък син.

Екранната им химия се превърна в любов в реалния живот, когато малко след края на снимките двамата бяха забелязани да се разхождат из Дисниленд и да споделят романтична целувка в Париж.

През септември 2016 г. Us Weekly съобщи, че двамата тайно са се оженили, но по-късно източници потвърдиха пред сп. People, че двойката не се е оженила.

Мендес и Гослинг споделиха подробности за семейния си живот с дъщерите си Есмералда Амада на 8 и Амада Лий на 6 — които те посрещнаха съответно през 2014 и 2016 г.

Докато говори със сп. People през август за новото си партньорство със Skura Style, на което тя е посланик на марката и съсобственик, Мендес разказа, че „моят мъж и моите деца“ са тези, които тя нарича дом. „Където и да са, това е“, мило сподели тя.

Гослинг също сподели какъв е бил животът му като баща на две деца, разкривайки как някои от последните му проекти дори са били вдъхновени от дъщерите му.

„На първо място съм баща и част от причината да снимам филма „Сивият човек“ беше възможността да отидем на тези интересни места и да бъда там с децата си“, каза той през август пред The Daily Mail.

Очарователните цитати на Райън Гослинг за бащинството

Вижте още за Райън Гослинг и Ева Мендес:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти