Ева Мендес: „С Райън сме родители-булдозери“

Ева Мендес Райън Гослинг
Снимка: Getty

Ева Мендес и Райън Гослинг обикновено държат всичко около семейството си в тайна и далеч от медиите, но ето че актрисата разкри някои нови подробности за отношенията им тази седмица.

По време на гостуването си в шоуто на Кели Кларксън Мендес бе откровена за отглеждането на двете си дъщери с Гослинг. Слуховете за връзката между двамата актьори започнаха, след като заедно участваха във филма „Мястото отвъд дърветата“ през 2011 г. Оттогава двойката има две дъщери – 5-годишната Есмералда и 3-годишната Амада.

На въпроса на Кларксън какъв е нейният стил на родителство, Мендес се пошегува: „Ние много контролираме. Винаги се смеем на тези изрази... Мисля, че бихме били родители-булдозери. Чували ли сте за булдозерите?“ обясни тя. Явно и двамата освен любящи и грижновни, са и строги и безкомпромисни като родители, щом става дума за възпитанието на децата им.

Очарователният стил на Ева Мендес >>>

Що се отнася до това как се справя с отглеждането на две малки деца, Мендес каза на публиката: „Никой не може да те подготви за това да станеш родител. Никой не ми каза, че ще бъде работа и още работа, за която имам нужда от невероятно количество умения и то в различни области. Шофьор, готвач, личен асистент на шефа.“ Що се отнася до най-предизвикателната част от отглеждането на деца, Мендес весело каза: „Най-трудната част е количеството храна и закуски, която трябва да нося със себе си през целия ден“.

Актрисата и дизайнер отдели и момент да се полюбува на снимка на Гослинг, която беше прожектирана на екрана зад нея: „Вижте го обаче“, възкликна тя.

Сексапилът на Райън Гослинг >>>

Ева Мендес Райън Гослинг
Снимка: Getty

През септември тази година Мендес разказа още за ролята си на родител в предаването “Access”: „Толкова е забавно и красиво, и влудяващо. Много е трудно, разбира се. Но в края на деня слагaме децата да спят, а Райън и аз се поглеждаме и сякаш си казваме: „Успяхме, справихме се. Излязохме сравнително невредими, нали?

В интервю от април 2019 г. за женското здраве Мендес разкри, че никога не се е виждала като майка, докато не се е запознала с Гослинг. На въпроса какво е променило мнението ѝ, красавицата отговори: „Случи се Райън Гослинг. Искам да кажа, че се влюбих в него... Тогава имаше смисъл да имам не деца, а неговите деца.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes) on

Още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти