Ева Мендес за майчинството на 40: „Това е най-креативното нещо, което съм правила“

Ева Мендес разкрива подробности за живота си като майка в 40-те си години.

48-годишната актриса сподели с Today.com за това какво е майчинството, след като прекъсна кариерата си, за да отгледа своите деца.

Мендес, която има две дъщери с Райън Гослинг, нарече родителството „най-креативното нещо“, което някога е правила.

„Аз съм актриса, създавала съм дрехи, правила съм различни неща. Но най-креативното нещо е да създаваш живот с тях“, каза тя за дъщерите си Есмералда (на 7 г.) и Амада (на 6 г.).

Очарователните цитати на Райън Гослинг за бащинството

Мендес, чиято актьорска кариера се разви в продължение на две десетилетия, обясни защо е решила да си вземе почивка от актьорството, за да скочи в майчинството на пълен работен ден.

„Наистина се върнах в дните, когато бях малка“, обясни тя. „Майка ми успя да бъде до мен у дома, докато навърших около 8 или 9 години и тези спомени са това, което ме формираха, тези години с нея.“

Мендес каза, че се чувства „късметлийка“, че има възможността да прекарва времето си с малките си момичета.

„Казах си „По дяволите, наистина искам това време с тях“. И сега, знаете ли, съм обсебена от тях“, сподели Мендес пред изданието.

Ева Мендес Райън Гослинг
Снимка: Getty

Въпреки че се оттегли от Холивуд, качествено прекараното време със семейството не винаги е лесно. Понякога актрисата все още трябва да пътува далеч от семейството си. Наскоро Мендес беше в Лондон, където Гослинг снима в момента. Сбогуването с дъщерите ѝ не е било никак лесно, разкри тя.

„О, беше толкова драматично, прегръдките, а след това по-голямата, която е на 7 години, каза: „Не ни напускай“. И аз си казах: „О, Боже, не мога да направя това“. Но сега, разбира се, съм тук и те са добре.“

Мендес призна, че всъщност не ѝ липсва нищо в актьорството, но това не означава, че все още е затворила всички врати на кариерата си.

„Мисля, че това би било забавно в някакъв момент. Но мисля, че списъкът ми стана доста кратък. Не искам да правя нищо с насилие, не искам да правя нищо сексуално“, каза Мендес относно завръщането си към актьорството в бъдеще. „Какво остава?“

Очарователният стил на Ева Мендес

Още за семейството на Ева Мендес и Райън Гослинг:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти